Summer Essentials – Kom maar op met die zon!

Wat een lekker weer was het vorige week hé? Jammer dat het nu weer even wat minder goed weer is. Maar ik weet zeker dat het zonnetje in het vooruitzicht is. En daarnaast staat de zomervakantie voor veel mensen nog voor de deur. Wat voor veel mensen betekent dat ze lekker op vakantie gaan. Vaak naar een zonnige bestemming. En er zijn nogal wat Summer Essentials die echt mee moeten in je koffer. Maar ook al blijf je lekker in eigen land, kun je niet zonder goede Summer Essentials.

Hieronder mijn Summer Essentials;

Zonnebrand
Mijn favoriete zonnebrand is eigenlijk een olie. Maar dan met een beschermingsfactor 30. Van Rituals. Echt een aanrader. Je krijgt binnen mum van tijd een lekker bruin kleurtje en je bent ook nog eens goed beschermd.

 

Aftersun
Toch verbrand omdat je jezelf helaas niet goed genoeg hebt ingesmeerd? Gebruik dan een goede aftersun. Ook die heb ik altijd van Rituals. De geur is ook zo lekker, hmm!

Hoed
Laatst was ik een dagje winkelen in Amsterdam en kocht ik een nieuwe hoed van &Other stories. Wat een leuke winkel is dit toch. Mooie kleding, toffe sieraden en veel leuke woon accecoires.

Basic sweaters

Voor de wat koudere zomeravonden trek je een lekker zomersweater aan van bijvoorbeeld Purewhite.  In de collectie van PureWhite zijn grotendeels basics te vinden met toffe prints.

Badpak
Het badpak is dit zomerseizoen hipper dan ooit. En er zijn veel varianten. Één die ik echt te leuk vind, is het glitterbadpak van Love Stories(via Rockin’ Items)

Bikini
Naast een hip badpak, blijft een mooie bikini natuurlijk ook altijd goed de zomer. Hoe leuk is deze tijgerprint bikini van Love Stories(via Rockin’ Items). Love Stories is echt mijn favoriete label op het gebied van lingerie en badkleding.

Jurkje
Een jurkje is altijd goed. Je outfit is meteen af. En hoe lekker in de zomer, om een leuk jurkje zo over je bikini heen te dragen. Maar ’s avonds uiteten of naar een leuk feestje, is een jurkje ook altijd goed. Dit jurkje van Gestuz(via Rockin’ Items), kan zowel overdag als in de avond gedragen worden!

Slippers

Met stip zijn de Havaianas denk ik ieder zijn favoriet. De altijd goed slipper!

Zonnebril

Mijn lievelingsbrillen zijn de brillen van Le Specs(via Rockin’ Items). Mooie betaalbare brillen met een goede Uv-filter.

Strandtas
Mijn strandtas is er één uit de collectie van Rockin’ Items. Eigenlijk geen standaard strandtas, maar prima te gebruiken als strandtas. Het is een grote leren tas. Met rits. Handig op het strand, om te zorgen dat al het zand uit je tas blijft.

Jij al helemaal klaar voor de zomer?! Geniet ervan!

Beeldmateriaal via:
Shutterstock
Rockin’ Items
Rituals

Kim

Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht.

Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency.

Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama!

Mijn levensmotto:
Follow your dreams
Kim

About Kim

26 jaar oud, woonachtig midden in de Historische binnenstad van Dordrecht. Sinds 2013 run ik mijn eigen modeagentschap, Van Aalst Agency. Grote passie voor mode. Deze passie deel ik dan ook graag met jullie op het blog ShopaholiekMama! Mijn levensmotto: Follow your dreams

View all posts by Kim →

Geef een reactie