Home Sweet Home

Slaap- en badkamer soms in de vergeethoek: HnL Living biedt de oplossing!

Op vakantie is een heerlijk idee, maar het is ook altijd afwachten waar je terecht komt. Het eerste wat wij doen is de bedden voelen, jullie ook? Hard matras, zacht matras, klein kussen, groot kussen, of nog slechter zo’n rolkussen (vaak in de franse hotels), het is eigenlijk bijna nooit perfect. En ja, ik vind mijn eigen bed toch het lekkerste. Ooit een goede boxspring met een topper er extra op aangeschaft en ik denk dat ik nooit meer zonder kan. Maar de aankleding maakt het dan nog extra af en HnL Living biedt een fantastische collectie aan.

Hebben jullie ook soms van die opruim- of schoonmaak acties? Ik heb ze niet vaak haha, maar ineens heb ik er genoeg van en ga ik aan de slag. Daarna natuurlijk extra genieten, want het resultaat mag er zijn. Als dan alles weer aan kant is, ga ik graag een mooie bos bloemen kopen voor op de grote tafel en verse planten voor in de potten. Daarnaast afhankelijk van het seizoen nog wat extra accessoires en dan ben ik weer helemaal tevreden.

Zo heb ik laatst ook onze slaapkamer weer eens goed aangepakt, je kent het wel: bed van zijn plaats, dekbedden naar buiten, matrassen omkeren en verder alles even goed afstoffen en soppen. Nou het glom je tegemoet, maar was toch niet tevreden. Ik vond het tijd voor een nieuw dekbedovertrek. Even weer eens een andere kleur, dat doet vaak  wonderen. Ook de badkamer kan totaal opfleuren van een andere kleur badmat of badlaken: in de zomer iets vrolijker kleurtje, in de winter een wat warmere kleur doet echt wonderen.

Soms kan het toevoegen of veranderen van een klein element de stijl van een kamer naar een hoger plan brengen. Dat is waarom HnL Deco elk seizoen ook een nieuwe collectie kussens en plaids introduceert. Daarnaast, de kwaliteit van je nachtrust hangt af van meerdere bedattributen die we gebruiken en zijn ook nog eens heel persoonlijk. HnL Elements biedt een breed scala aan producten
die de kwaliteit van je nachtrust aanzienlijk verhogen, dus dat is meer dan de moeite waard om hun site eens te bezoeken.

Thuis is een van de belangrijkste plaatsen in ons leven. We groeien er op, leren er de normen en waarden, beginnen met liefhebben en delen ons verdriet en onze vreugde. Thuis is ons verleden, heden en toekomst. Het geeft ons stabiliteit, zekerheid en een basis om nieuwe generaties groot te brengen. We verlangen ernaar om ons huis er bijzonder uit te laten zien. Ons huis is een reflectie van onze persoonlijkheid. Dit is de filosofie van HnL en kan me er helemaal in vinden! Moet je eens kijken hoeveel uren je in je slaapkamer bevindt en ook in je badkamer. Hoe heerlijk is het om in een fijn en schoon bed te stappen of je met een heerlijk zacht badlaken af te drogen. Pure luxe vind ik dat;)!

Mochten jullie ook gestimuleerd zijn, bezoek dan de Webshop HnL Living. Hier vind je de uitgebreide collectie van badlakens, hoeslakens, dekbedovertrekken, kussens- en sierkussens en badjassen. Ik draag op de foto een korte badjas van HnL Living, super zacht van kwaliteit en heerlijk om snel even aan te schieten.

Heel veel succes!

P1010077

P1010073

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie