Physalis Aromatherapy introduceert de Citrus Experience Kit

physalis

Breng de Italiaanse zomer, spirit en natuur in huis! Physalis Aromatherapy introduceert de Citrus Experience Kit met de positieve, opwekkende kracht van essentiële oliën van sinaasappel, citroen, grapefruit en groene mandarijn. Deze 100% pure en natuurlijke citrusaroma’s brengen je direct in een vrolijke stemming, met visioenen van zonneschijn en een relaxte zomerse sfeer!

Citrusaroma’s zijn ook bijzonder geschikt om je immuunsysteem te ondersteunen, helpen de spijsvertering in balans te brengen, stressgevoelens te bestrijden en je focus te behouden. Gebruik ze om te verstuiven, voor een massage, een verkwikkend zomers bad of maak er een heerlijke taart of verkoelende limonade mee! Physalis essentiële oliën zijn namelijk ook geschikt om in te nemen (ze zijn allemaal gecertificeerd als voedingssupplement). Dat is lang niet bij alle essentiële oliën het geval! Gebruik ze om te verstuiven in leefruimtes, voor een massage of zomers bad of maak er een heerlijke taart of verkoelende limonade mee!

RECHTSTREEKS UIT DE SCHIL

Essentiële citrusoliën worden vrijwel allemaal gewonnen uit de schil. Neem eens een (bio-logische) citroen en schil met een dunschiller een stukje van de schil af. Wanneer je het schilletje tegen het licht houdt zie je ronde partikeltjes die de essentiële olie bevatten. Het pellen en persen van citrusfruit brengt direct een fijne geursensatie teweeg die positief in-werkt op de geest. Deze set met maar liefst vier citrusaroma’s is goed voor maandenlang genieten van hun bijzondere werking.

PHYSALIS ESSENTIËLE OLIE CITROEN

Deze 100% pure en natuurlijke essentiële olie is koud geperst uit de schillen van biologische ci-troenen uit Italië en Spanje. Citroen staat bekend om zijn krachtige zuiverende werking, zowel in- als uitwendig. Verstuiven van citroenolie werkt zowel verfrissend als reinigend en is ook nog eens goed voor de concentratie. Het innemen van deze essentiële olie ondersteunt de natuurlijke weerstand en bevordert de spijsvertering en in-wendige zuivering. 

PHYSALIS ESSENTIËLE OLIE GROENE MANDARIJN

Deze 100% pure en natuurlijke essentiële olie is koud geperst uit de schillen van biologische groene mandarijnen uit Italië en Brazilië. Groene mandarijn verkwikt de geest en helpt je mentaal in balans te komen. Het is een harmoniserende essentiële olie die ontspant in stresssituaties en die je helpt in slaap te komen. Bij verstuiving ver-frist en zuivert het de lucht en het bevordert de spijsvertering bij inwendig gebruik.

PHYSALIS ESSENTIËLE OLIE GRAPEFRUIT

Deze 100% pure en natuurlijke essentiële olie is koud geperst uit de schillen van biologische grapefruits die worden geteeld in Israël, Zuid Afrika en de Verenigde Staten. Grapefruit is een krachti-ge olie die geliefd is vanwege het bitterzoete, sub-tiele aroma. Het werkt rustgevend en heeft een positieve invloed op het humeur, zowel bij inname als bij verstuiving. Bij verstuiving verdrijft het aroma onaangename geurtjes en verfrist het de lucht in leefruimtes. Een massage met een mengsel van zoete aman-delolie met Grapefruit essentiële olie zuivert de huid en maakt deze glad. Bovendien helpt bij het bestrijden van cellulitis (sinaasappelhuid).

PHYSALIS ESSENTIËLE OLIE SINAASAPPEL

Deze 100% pure en natuurlijke essentiële olie is koud geperst uit de schillen van biologische sinaasappels, die worden geteeld in Italië en Zuid Amerika.Het levendige en fruitige aroma van sinaasappel bevordert de eetlust, zuivert de lucht en verfrist je leefruimte. Zoals de meeste citrusoliën heeft ook sinaasappelolie een positieve invloed op je humeur en verdrijft het stress en spanningen. Verstuiving brengt de zon en een goede stemming in je huis. Verder zorgt het verstuiven van deze essentiële olie in je slaapkamer voor goede en gezonde nachtrust. Hoe gebruik je essentiële oliënOm essentiële oliën in te nemen, verdun je 1 à 2 druppels in een lepel honing, plantaar-dige olie of in de kruidenthee. Voor een massage- of badoliegebruik je 5 à 10 druppels per 10 ml draagolie. Physalis heeft een assortiment met plantaardige oliën die ideaal zijn om te combineren met essen-tiële oliën voor huidverzorging en ontspanning. Gebruik bijvoorbeeld argan-, jojoba- of zoete amandelolie als neutrale draagolie. Voor het verstuivengebruik je 5 à 10 druppels in een verstuiver, bijvoorbeeld de Physalis DROP ultrasone verstuiver voor koude microverneveling. Het aantal druppels dat je ge-bruikt, is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Pas op met de zonBij het gebruik van citrusoliën op de huid is het verstandig uit de zon te blijven. Je huid kan sneller verbranden en er kunnen rode vlekken of pigmentvlekken ontstaan.

Ik ben benieuwd of jullie bekend zijn met deze oliën en ze ook gebruiken?

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord