De Schoenentrends van zomer 2021

Het is nog hartstikke koud, de regent valt, as we speak, met bakken uit de hemel, maar in de winkels vind je inmiddels alweer volop nieuwe schoenencollecties. Heerlijk weer zo’n nieuwe collectie. Beetje lastig dat we in deze tijd niet lekker kunnen fysiek kunnen shoppen en lekker kunnen passen en voelen aan het leer. Je snapt wel wat ik bedoel toch? Gewoon winkelen zoals vrouwen dat nou eenmaal goed kunnen. Maar nee.. Voorlopig is het nog even online shoppen. Maar wij kunnen jullie wel alvast de allernieuwste trends op het gebied van schoenen laten zien. Voor mannen die pakken dragen is het vaak wat makkelijker. Ben jij ook benieuwd wat de trends van 2021 zijn? Wij brengen jullie alvast op hoogte wat de trends zijn voor vrouwen. Lees maar mee.

TREND 1: VLECHTWERK

We zagen het al voorbij komen bij alle bekende, grote influencers. Het vlechtwerk van meestal leer. Nee, ik bedoel niet van die vlechten in je haar hoor! Maar vlechtwerk in je schoenen en of tassen. Echt een trend die heel populair gaat worden. Overigens is het sowieso slim om bepaalde influencers of online shops zoals Bent te volgen als je graag in het nieuwste van het nieuwste wilt lopen. Negen van de tien keer spotten zij de trends al voordat het überhaupt in de winkels ligt. Vaak worden ze natuurlijk enorm gesponsord door grote merken. Maar goed… maakt niet uit. Influencers. De naam zegt het eigenlijk allemaal al he?! Die zijn er om ons te beïnvloeden, of inspireren. Hoe je het noemen wilt. Maar het werkt als een tierelier. Maar goed: Vlechtwerk dus! Iets wat we heel veel gaan zien. Je ziet het in laarzen, maar ook in sandalen. Ideaal om te combineren want het past natuurlijk echt over bij.

 

TREND 2: BEIGE

Liepen we al een hele tijd – zomer en winter – in witte sneakers. Deze zomers is beige meer de kleur die je zoekt. Dat gaat van gebroken wit, crème naar camel. Voor ieder wat wils. Afgelopen winter waren de hoge zwarte Chelsea boots echt de hit! Ze vlogen werkelijk waar de deur uit. Wil je helemaal on point zijn koop dan de hoge Chelsea boot in het crème. Stoer met van die grove zolen. Lastige kleur om te combineren? Zeker niet!  Deze toffe boots zijn echt leuk bij al je kleding! Leuk bij een jurkje maar ook altijd top met je jeans!  Ook naar festivals – als ze überhaupt door kunnen gaan deze zomer – zul je deze trend veel voorbij zien komen.Deze crème boots staat bij mij hoog op mijn lijstje!  Zeker toen ik ze zag bij collega en vriendin Marieke Hagesteijn

TREND 2: SNEAKERS, SNEAKERS EN NOG EENS SNEAKERS

De sneakertrend is er om te blijven. Niet meer weg te denken uit ons modebeeld. We zijn ze dan ook in allerlei modellen, kleuren, glitters, materialen en verschillende prints. Het kan allemaal. De sneaker mag dan ook een echte eyecatcher zijn in je garderobe. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat sneakers heerlijk lopen. Dus wat mij betreft een win win situatie. Ik heb dan zelf ook meerder paren in mijn kast staan.  Mijn laatste aanwinst was er eentje met een Chunky zool. Lekker stoer bij een jurkje maar eigenlijk is er geen kledingstuk waar een sneaker niet bij past. Wat mij betreft een trend die eeuwig mag blijven bestaan.

TREND 4: STOERE SANDALEN

We blijven een beetje in de stoere, Chunky hoek. Want ook de sandalen en slippers van dit zomerseizoen hebben van die kenmerkende grove zolen. Hartstikke hot en het loopt nog lekker ook. Wat wil je nog meer? We moeten alleen nog even geduld hebben want het duurt nog wel even voor we weer zomersandalen kunnen dragen. Maar kijken kan vast.

Als je online een beetje wilt rondshoppen hou dan in je achterhoofd wat de trends voor deze zomer zullen zijn. Maar… blijf wel altijd dicht bij jezelf. Iets kan natuurlijk helemaal de trend en hip zijn maar dat wil dan natuurijk nog niet zeggen dat jij het ook zult dragen. Je hebt niks aan een miskoop wat in je kast blijft liggen.  Wat die fashionabele influencers dragen is om je inspireren maar vertaal dat altijd naar je eigen smaak.

Veel plezier met online shoppen! Hopelijk hebben wij je ook een beetje geïnspireerd.

X Angelique

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

One Comment on “De Schoenentrends van zomer 2021”

Geef een antwoord