Feestmaand in het vooruitzicht!

Feestmaand

Hoe zal december 2020, de feestmaand, eruit zien?

In deze onzekere tijden weten we nog niet hoe de feestdagen eruit gaan zien, maar één ding is zeker: glitters mogen niet ontbreken. Pak uit met glitter gezichtsgloss om je make-up look helemaal af te maken, lak je nagels met longlasting nagellak of een topcoat met subtiele glitter of geniet van een moment voor jezelf met de Sprinkle Star Bath Fizzers. Zo maken we er samen met HEMA een sprankelend feest van. 

Het bodycare assortiment voor de feestdagen bevat rose quartz en is geïnspireerd door gemstones en bestaat uit handzeep, bodylotion, handcrème, showergel, showermousses en body mist om jezelf of een ander mee te verwennen. De collectie heeft een frisse en zoete bloemengeur met tonen van rode bessen en rode roos. Alle producten zijn vrij van PEG, SLS, SLES en zijn vegan.

De feestelijke make-upproducten hebben een mooie glitter om je look helemaal af te maken. De nagellak bevat, net als de bodycare lijn, rose quartz. Alle producten zijn wederom 100% vegan. Naast de sparkling lipglosses in diamantvormige verpakking, zijn er ook drie nieuwe top coats met glitters en twee fonkelende longlasting nagellakken.

Dus voor de leukste, betaalbare Sint- of Kerstcadeautjes slaag je bij Hema!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord