Reiniging: Alles begint met een goede reiniging!

Reiniging

Welke reiniging gebruiken jullie?

Het reinigen van mijn huid staat echt op nummer 1. Zowel ’s ochtends als ’s avonds neem ik daar echt even de tijd voor. Het aanbrengen van de dag- of nachtverzorging voelt dan ook veel beter aan. Je voelt dat een gereinigde huid alles opneemt. Mijn dagelijkse reiniging is van Hydropeptide voor zowel de ochtend als de avond! En nu met de mondmaskers meer dan nodig!

Deze reiniging bestaat uit twee stappen. Eerst gebruik ik de “exfloliating cleanser”. Deze reiniger bevat jojoba-korrels die de reiniging optimaliseren. Het voelt als een kleine scrub waarna je huid al lekker zacht aan voelt. Deze reiniging bevordert een gezonde celvernieuwing, helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, helpt gezond collageen te stimuleren, verbetert daarna de opname van de volgende laag en laat je huid stralen!

Na deze reiniging gebruik ik de toner van Hydropeptide. Deze anti-aging toner balanceert en exfolieert de huid mild, terwijl tegelijkertijd de kleur van de huid geëgaliseerd wordt. Ook deze helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, verheldert en egaliseert pigmentvlekken, balanceert de huid zonder uit te drogen, stimuleert de celvernieuwing voor een fris uiterlijk en geeft volume aan de huid.

Wat mij met name meespeelt in deze manier van reinigen is dat je twee handelingen hebt in plaats van één. De huid is meestal niet schoon genoeg na het slechts 1 x te reinigen. Daarna voel je echt dat de huid het dag- en nachtserum echt goed opneemt, waarover later meer! Ik ben in ieder geval super tevreden met deze reiniging.

Meer informatie vinden jullie ook op hun site!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie