Charlie – de kat die een leven redde – Sheila Norton

Fan van Bob de Straatkat? – die overigens helaas overleden is een paar weken terug, zo treurig – Dus die moet je sowieso nog even lezen als je die boeken nog niet hebt gelezen.  Het boek is overigens ook verfilmd, dus die zou je ook nog kunnen kijken. Al vind ik het boek beter. Maar dat is ieder voor zich natuurlijk. Ik wil altijd liever eerst het boek lezen en daarna pas de film. Bij mij wint altijd het boek.

Charlie – een kat die een leven redde

Sinds vorige week is dit boek uit: Charlie, de kat die een leven redde van Sheila Norton. Ik kan je zeggen: als je van dit genre boeken houdt, is dit er eentje die je wilt lezen. Zeker weten. Net zo hartverwarmend als Bob de straatkat en Molly en het kattencafé. Van die heerlijke boeken die je makkelijk wegleest tijdens je vakantie. En als je dan terugkomt wil je eigenlijk het liefst ook zo’n lieve kat. Maar goed… dat krijg ik er thuis niet door, want we hebben al genoeg huisdieren.  En Charlie is serieus one of a kind.

Wat kon ik doen? Ik was maar een kat en niemand luisterde naar mij. Ik had mezelf beloofd dat ik alles zou doen om haar te helpen, hoe gevaarlijk ook en ongeacht de levens die ik daarbij zou verliezen. 

Charlie heeft alles over voor zijn mens. De 11-jarige Caroline is net hersteld van een zware ziekte en voelt zich niet op haar best. De komst van een nieuwe baby in huis geeft haar bovendien het gevoel dat ze niet belangrijk meer is.

Dus wanneer Caroline besluit om weg te lopen, volgt Charlie haar, vastbesloten om haar beschermen, wat er ook gebeurt. Maar voor zo’n kleine kat is de wereld groot, hoe ver kan hij gaan om zijn grootste kompaan te redden?

Je shopt Charlie, die kat die en leven redde o.a. via deze link of je koopt het boek gewoon lekker in de winkel!

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord