Pupa Milano: De nieuwe herfstkleuren!

Pupa Milano

Prachtige kleuren voor een perfecte look!

De mooie, nieuwe limited edition collectie van PUPA Milano komt er weer aan. THE DARK SIDE OF BEAUTY is een collectie die bestaat uit drie producten die op elkaar afgestemd zijn en waarmee een mooie look gecreëerd kan worden.

De sensuele en mysterieuze kant van iedere vrouw komt volledig tot uiting in de limited edition “The Dark Side Of Beauty” collectie. Een nieuwe manier om schoonheid te omarmen waarbij de rebelse en donkere kanten van de vrouw perfect te zien zijn. De focus van de collectie ligt op de ogen. Dankzij de oogschaduw krijgen de ogen meer diepte. Maak de ogen nog intenser met de Extreme Kajal, de nieuwe generatie kohl met een super creamy textuur. De collectie wordt compleet gemaakt met de Nail Polish op de nagels.

Ik vind het bijzonder dat alle kleuren tegenwoordig mogen en kunnen! Wie had gedacht dat ik ooit blauwe nagellak zou gebruiken of rode oogschaduw? Het is altijd een kwestie van wennen of direct aan verknocht zijn. Bij mij is het het laatste!

De producten

MULTI-REFLECTIVE SMOKEY EYESHADOW: Intense pigmentatie vanaf de eerste applicatie en het heeft een zachte en fluweelachtige textuur. Zowel Wet & dry te gebruiken. Het resultaat is een unieke textuur en de mix van zwarte pigmenten en pure kleuren zorgen voor reflecties die nog nooit eerder zijn gezien! Droog gebruiken voor een smokey effect en wet vooreen prachtig metallic effect.

EXTREME KAJAL: Deze potloden met een hoge pigmentatie garandeert de perfecte kleur in slechts één applicatie. De zachte en romige textuur is gemakkelijk aan te brengen op de waterlijn. De kleur is intens en veegvrij. Het resultaat is prachtig! De intense kleuren van de extreme kajal geven een intens effect op de waterlijn in slechts één applicatie.

Om het compleet te maken zijn er ook nieuwe kleuren nagellak, te mooi om waar te zijn. Wel maken zij natuurlijk de look compleet!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord