Wat is luxe?

Luxe

Wat is voor jou het ultieme luxe gevoel?

Personalized beauty just for you like fingerprints

Wat ervaren jullie nou als echt een luxe? Denk je dan direct aan dure vakantie, uit eten in een sterren restaurant of zoek je het dichter bij jezelf?

Qua echte luxe die ik heb ervaren in materiele vorm was wel mijn vakantie naar mijn vriendin in Dubai. Alles in Dubai is al over de top, laat staan alleen op vakantie zijn daar met je vriendin. Mijn vriendin woonde daar overigens voor twee jaar en wist precies de plekjes waar we heen moesten gaan. Daarnaast had zij ook toegang tot verschillende clubs, waar je als toerist niet komt. Ik herinner me nog goed dat ik ergens aan een prachtig zwembad lag met uitzicht op de Khalifa (hoogste toren van de wereld), er een DJ heerlijke lounge muziek draaide, een ober rond liep met verkoelingsdoekjes en citroenijs om van op te frissen!  Dit alles bij elkaar was een zo overdonderende luxe dat je je er bijna onprettig bij ging voelen. Herkennen jullie dat?

Het uit eten gaan in een sterren restaurant is niet zo heel erg aan mij besteed. Niet dat ik het niet lekker vind, natuurlijk kan ik ervan genieten. Maar ik ben al geen echte wijndrinker en sowieso ook geen kenner, daar begint het al mee. En verder maak je mij meer blij met een relaxtere omgeving. Geef mij maar een groot terras waar je onderuit kunt zitten en beetje tapas kunt laten serveren. Gezellig met wat vrienden een cocktail drinken, daar word ik wel echt blij van.

Verder word ik wel super blij van mooie producten waar ik mezelf mee kan verzorgen. Ik kan echt super blij worden van een mooie creme of een fantastische shampoo waar je dan helemaal naar ruikt. Zo vond ik het dus ongelooflijk lux dat ik een op maat gemaakte shampoo en conditioner kon laten samenstellen bij Fingerprints. Ik moest een hele lijst invullen, zoals heb je lang, kort, gekleurd, droog etc. haar. En wat zou je graag willen, zoals meer volume, meer glans, behoudt van kleur etc. En dan duurt het natuurlijk even (een week) voor je de prachtige cadeaudoos in huis hebt. En het allermooiste aan deze producten is dat het etiket nog gepersonaliseerd is ook. Nou wat wil je nog meer?

En dan, het resultaat mag er zijn. Ik heb echt het idee dat mijn haar minder droog is, meer glanst en dat de kleur beter behouden blijft nu zeker ook met de zon erop. Het is best een dure aanschaf, maar van de geur word ik al zo blij! Ik ga er zelfs vaker van met mijn hoofd schudden, zodat ik het nog beter kan ruiken! Ik zet de flessen wel stiekem weg, deze zijn echt speciaal voor mij! De flessen zijn gelukkig nog lang niet leeg, maar een volgende keer weet ik zeker dat ik mezelf zo weer kan overhalen. Ik vind dit echt een luxe!

X

luxe

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie