Voorjaar! Het lijkt nog ver weg…

Naast de uitverkoop fijne voorjaarstintjes!

Ik hoor jullie denken: “Mariek, serieus… het is half januari, ik kijk nog rond in de uitverkoop en moet nog helemaal niet denken aan voorjaarsmode. Toch beginnen de nieuwe collecties al langzaam de winkels binnen te komen en zien we hier en daar toch al frisse pasteltintjes voor het voorjaar.

Jassen zijn bij altijd een extra aanvulling. Eigenlijk vind ik ze niet interessant genoeg, maar helaas in Nederland wel noodzakelijk. In de zomer draag ik haas geen jas, maar zo in het voorjaar kan het nog net even kil zijn en dan is een licht gevoerde jas wel prettig.

Ook de ‘pakken’ blijven een hit. Combinaties van broeken met jasjes, ik vind het een leuke trend. Als je ergens naar toe gaat, is een jasje toch leuker dan een vest of trui. Zo zag ik bij Expresso ook een nieuwe trend, de ‘maxi-blouse’. Deze kun je als jasje dragen, lekker nonchalant of uiteindelijk ook als jurk. Een top item en multifunctioneel.

Ik denk dat we stiekem toch met de seizoenen meegroeien. Naar de winter toe hebben we meestal weer zin in de dikke truien en lekker over het strand banjeren in de wind en naar de zomer toe houden we weer van licht en luchtig. Ikzelf ben echt wel meer een warm weer type en word dus echt wel vrolijk van de lichte kleurtjes. Staat direct zo vlug en als gevolg daarvan ben ik direct mijn kast eerst eens gaan opruimen.

Of ik er al aan toe ben om te kopen, dat hangt van mijn bui af. Maar eerlijk gezegd vind ik deze nieuwe items wel ‘heeeeel’ erg tof!

Voorjaar Voorjaar Voorjaar

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord