Valentijnsdag 2020!

Valentijnsdag

De leukste items voor Valentijnsdag

Het is bijna al weer zo ver! Op 14 februari kunnen diegene die we lief hebben of extra willen verwennen een extra verwennerijtje geven. Dit kan op vele manieren, veel mensen gaan uit eten, anderen boeken een weekendje weg, de bossen bloemen zijn niet aan te slepen en weer anderen doen het met een kleinigheidje. Uiteindelijk gaat het niet om wat je geeft, maar om de gedachte erachter!

Zo denkt Hema alvast met ons mee en zoals jullie weten, ben ik best fan van Hema. Ik kom er graag, de prijzen zijn altijd aantrekkelijk, de kwaliteit is er zeker niet minder om en de frisse uitstraling doet mij altijd goed.

Zo heeft Hema speciaal voor Valentijnsdag een nieuwe verzorgingslijn. Licht zoet en romantisch is de limited edition lichaamsverzorgingslijn, geïnspireerd op Valentijnsdag en het aankomende voorjaar. Dus wil je jouw Valentijn verwennen met een lief cadeau? Of je moeder, vriendin, tante of buurvrouw verrassen met een lief gebaar dit voorjaar, dan zit je met deze collectie goed.

De producten zijn 100% vegan en verrijkt met biologisch kersenbloesemextract, perfect om alvast in de stemming van het voorjaar te komen, want kersenbloesem bloeit uitsluitend in dit seizoen. De bloemige geur bevat tonen van roze peper en suikerspin.

De valentijnscollectie is beter voor jou, en voor de wereld. Duurzaam, verzorgend en ethisch verantwoord. SLS-vrij en de verpakking van de showergel is gemaakt van 100% gerecycelde materialen en de tube van de bodylotion bevat 35% gerecycelde materialen. Daarnaast zijn de glitters niet gemaakt van plastic maar van natuurlijk materiaal.

Het nieuwe assortiment is vanaf nu verkrijgbaar bij de HEMA winkels of via hema.nl.

Valentijnsdag Valentijnsdag

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord