De Sale is begonnen!

Nog een winterjas nodig?

Shop nu on line met korting de leukste winterjassen. Ik ben fan van Anna van Toor! Bekijk hier de foto’s van enkele van hun afgeprijsde jassen. Nieuwsgierig geworden, bezoek dan hun website voor alle modellen.

Anna van Toor heeft echt een zeer uitgebreide collectie, allerlei kleuren en modellen. Dus voor ieder wel wat te vinden.

Succes in de Sale!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord