Iedereen wilt toch een stralende lach met witte tanden

Witte tanden

Zwart voor een wit en schoon gebit

Het is zo’n vijf jaar geleden dat ik mijn tanden heb laten bleken bij mijn tandarts. Ik leg hierbij de nadruk op tandarts en niet bij zo’n walk-in store waar je voor weinig je tanden witter dan wit ‘kon’ krijgen. Het is nog altijd niet bekend wat het later zou kunnen gaan doen met je tanden, dus of het uiteindelijk een verstandige zet is geweest, weet ik niet. Voorlopig heb ik mooie witte tanden en dat doet wel veel. Ik zie namelijk veel leeftijdsgenoten met gele tanden en dat maakt direct tien jaar ouder!

Maar wat te doen om de tanden nu ook wit te laten blijven. Nou dat is helemaal niet zo moeilijk, want al eeuwenlang is het gebruik van geactiveerd houtskool populair. Dit natuurproduct biedt vele voordelen die bijdragen aan een gezond gebit en een stralende lach. Kruidvat’s nieuwe Ultradent Charcoal collectie bestaat uit een tandpasta en tandenborstel die de mondhygiëne naar een hoger niveau tillen.

Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta is een zwarte tandpasta die de natuurlijke witheid van de tanden helpt te herstellen* en het tandglazuur helpt te beschermen. Daarnaast draagt deze tandpasta ook bij aan gezonde tanden en een frissere adem. Ik durf dit dus wel aan!

Op zoek naar een multifunctionele tandenborstel die meer doet dan alleen poetsen? De Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen dankzij de met houtskool geïmpregneerde haren. Het resultaat hangt af van de natuurlijke witte kleur van de tanden.

Verkrijgbaarheid & prijs
De Kruidvat Ultradent Charcoal tandpasta (€1,19) en tandenborstel medium (€1,99) producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl. Nou dat valt reuze mee en is dus best een keer het proberen waard. Ik ben nu een paar dagen ermee aan het poetsen en vind mijn tanden er mooi, wit verzorgd uitzien!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie