Fake-fur heeft zo’n hoog knuffelgehalte!

Houden jullie ook zo van fake-fur?

Even terug in de tijd, ja heel ver terug… Ik weet nog dat ik als kind van mijn moeder een fake-fur jasje kreeg. Ik vond hem zelf mooi, maar werd er een beetje mee gepest. Niet zo zeer om het bont, maar waarschijnlijk omdat anderen hem niet mooi genoeg vonden. Daardoor weet ik nog dat ik hem weinig heb aangetrokken, maar er wel mee knuffelde! Later pas ging ik deze jas pas meer waarderen.

Mijn dochter kreeg ook een fake-fur jas toen ze klein was, maar zij heeft hem versleten. Gelukkig maar, hij stond haar ook prachtig. Ik denk gewoon dat meisjes en vrouwen veel hebben met fake-fur of misschien is het het zachte dat ons aantrekt. Zoals je knuffels van vroeger, gewoon heerlijk om in weg te duiken.

Maar nu heb ik iets nieuws… Ik heb een fake-fur tas! Natuurlijk ben ik als groot fan geabonneerd op de nieuwsbrief van Bulaggi en daar zag ik ineens mijn droomtas. Ook nog eens in vier kleuren verkrijgbaar, dus dat was nog niet makkelijk. Mijn oog viel op de prachtige gele, ik heb namelijk ook gele sneakers en daar heb ik dan toch even een match in heaven!

Deze fluffy handtas Viola in de kleur okergeel, is de absolute tassen must-have van dit seizoen. Dit handtasje wil je gewoon knuffelen en aaien, zo zacht als dat ze is. Deze handtas heeft mooie half ronde handvatten die er trendy uitzien. Bij deze tas zit een extra schouderriem, zodat de tas ook comfortabel over de schouder gedragen kan worden. Aan de binnenkant heeft deze tas een ruim hoofdcompartiment met drie binnenvakjes, waarvan één met rits. De tas sluit middels een magneetsluiting.

Deze fluffy tas is in vier kleuren te krijgen: Petrol Groen, Okergeel, Donkerblauw en Oud Roze. Vinden jullie ze ook geweldig?

Fake-fur  Fake-furFake-fur

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord