Shoes to the max: Premiata sneakers

Premiata

Het kan nog hoger!

Flair broeken zijn een ongelooflijke hit, maar ze zijn over het algemeen ook voor de meesten te lang! Dus hoge hakken of verhoogde schoenen zijn de oplossing. Een hele dag lopen op hakken, ondanks dat ik heel goed op hakken kan lopen, is gewoon vermoeiend. Als je dan thuis komt, is het een verademing dat je je schoenen mag uittrekken. Dat is allemaal wanneer je een dagje doorbrengt op deze geweldige sneakers van Premiata.

De sneakers hebben mij echt de oplossing geboden. Ik vind de flair-broeken trend echt geweldig en heb er dan ook meerderen. Maar ik zag er bijna tegenop dat ik wist wanneer ik die broek zou aantrekken, ik ook hakken moest dragen. Dat is nu voorbij! Deze fantastische schoenen met de verhoogde zool zijn niet alleen heel ‘fashionable‘, ze lopen ook nog eens fantastisch. Ik noem het mijn nieuwe pantoffels, zo zacht zijn ze.

Wanneer je de site van Premiata bezoekt, zul je verbaasd staan over de verschillende modellen die ze hebben voor jong en oud. Ja ook onze kinderen kunnen er prachtige schoenen uitzoeken en natuurlijk ook de mannen. Ze hebben dus voor iedereen een prachtige sneaker.

Voorlopig ben ik in ieder geval heel erg blij met deze schoenen. Zoals ik al zei hebben ze niet alleen een oplossing geboden voor mijn kledingtrend, maar ze zitten ook nog eens geweldig. Bovendien vind ik ze er ook nog eens heel mooi uitzien. Lekker opvallend! Ze hebben ook een zilveren variant, die is ook geweldig (check hier beneden).

Dus, wil je deze schoenen on-line bekijken of misschien wel bestellen, kijk dan eens op Shopalike!

PremiataPremiata

 

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord