Hip door de regen: Happy Rainy Days!

Happy Rainy Days

Warm en beschermd door winterse buien

Oh, man, man, man, wat houd ik toch niet van de grijze dagen in de herfst en winter. Ik keek laatst op de klok om er zeker van te zijn dat het pas 13.00 uur was, zo grijs was het buiten. Maar ja, boodschapjes moeten toch in huis worden gehaald. Dus dan maar warm en beschermd aankleden. En eerlijk, de jassen van Happy Rainy Days maken me dan toch weer vrolijk.

Voor het eerst voelde ik laatst dat de kou er nu echt aankomt. De wind sneed door je kleding heen en dan ook nog eens zo’n lekkere regenbui er overheen. Je voelt je direct zo lamlendig met dit weer. Helaas ik ben echt meer het lente/zomer type. Maar niet getreurd. Ook van deze dagen moet je proberen te genieten en tegen kou en regen kun je je wel kleden.

Aan regen heb ik denk ik nog wel de meeste hekel! Misschien echt een vrouwendingetje, maar ik vind het vreselijk als mijn haar nat wordt. Het gaat dan alle kanten opstaan, het wordt pluizig, gewoon niet zoals ik het graag wil. Dus of een paraplu mee, maar dat vind ik eigenlijk ook onhandig wanneer je boodschappen moet doen, of een regenjas aan.

Dat laatste trekt me dus het meeste en heb nu een hele fijne winterjas. Ik had al eerder van Happy Rainy Days een regenjas toegevoegd aan mijn garderobe en weet dus dat het echt fijne jassen zijn. Deze kortere variant is met teddy-bont gevoerd en ook nog een lekker warm. Als het regent, trek je lekker de capuchon over je hoofd en je bent beschermd tegen alle weertypen.

Op mijn verlanglijstje staat dat ik graag naar de Winter Efteling wil gaan. Jaren was dit een traditie voor ons. Ik warmde op bij de kampvuren, wat een gezelligheid. Als we binnenkort weer gaan, dan weet ik al wat ik aantrek!

Ik ben eigenlijk winterklaar! Laat de kou en regen maar komen!

Happy Rainy Days

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord