Coolbest: Verkoeling voor het eerste uur!

Coolbest

Verkoeling van Coolbest is gearriveerd!

Kunnen jullie soms ook moeilijk kiezen wat je wilt drinken? Met name tijdens deze warme dagen vind ik het soms lastig. Thee en koffie zijn al snel te warm en de hele dag maar water is wel gezond, maar gaat ook vervelen. En kijk, daar liep ik dan deze schattige mini smoothie flesjes van Coolbest tegen het lijf, te lekker om te laten staan!

Deze warme dagen vragen juist om een dorstlesser en daarvoor ben je bij Coolbest aan het juiste adres. Naast hun overheerlijke sappen, hebben zij nu ook drie smoothies die net zo lekker en verkoelend zijn.

Er zijn drie verschillende smaken: Aardbei-Sinaasappel-Banaan, Mango-Passievrucht en Framboos-Blauwe Bes. Drie toppertjes zoals ik het heb ervaren en even moeilijk om te kiezen. Alle drie zijn ze even lekker. De smoothies zijn overigens gemaakt van duurzaam geteeld fruit en hebben GEEN toegevoegde suikers. Ze bevatten dus alleen van nature aanwezige fruitsuikers. Een dik pluspunt zou ik zeggen!

Recept voor een perfect ontbijt!!!

De combinatie van havermout en bessen, zorgt ervoor dat je zeker nog geen trek hebt tijdens de koffiepauze. Bovendien is een goed begin is het halve werk toch?

– 2 el havermout
– 125 ml magere yoghurt
– 100g blauwe bessen
– 350 ml Strawberry Hill

Voeg de blauwe bessen samen met yoghurt en havermout. Voeg als laatste de 350 ml Strawberry Hill toe en mix alles tot een geheel. Prettige werkdag!

Het is leuk om Coolbest te volgen op @coolbestNL, dan kun je op de hoogte blijven van al hun nieuwe smaken.

We keep it cool, you get the best!

Benieuwd wat jullie van deze smoothies vinden!

Coolbest

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie