Wat doe jij allemaal met je telefoon?

Mijn iPhone 8 plus en ik zijn nooit ver bij elkaar vandaan. Met kinderen en sinds kort een puppy is mijn grootste dagtaak: foto’s maken van al het kroost wat hier rondloopt. En dat dan weer delen via de familie app of ik maak er even snel een leuke video van met Imovie. Kan ik heel druk mee zijn. Elke dag weer ūüôā

Toen ik zo’n 7 jaar geleden begon met ons kidsfashion blog¬†Shopaholiek had ik een heuse kamer om foto’s te maken. Inclusief schermen, licht en een prachtige camera. Heerlijk vond ik het om zo creatief bezig te zijn ¬†en uiteindelijk was ik vaak nog trotser op die vele prachtige foto’s die we gemaakt hebben. Ik heb daar o.a. veel canvas schilderijen van laten drukken want ik vind het altijd zo zonde om niks met foto’s te doen.

Heel langzaam ben ik soms foto’s gaan maken met mijn vorige telefoon, een iPhone 7 uit mijn hoofd, en die foto’s waren toen al van zo’n mooie kwaliteit dat het fotograferen met een camera steeds minder is geworden. Sinds ik mijn iPhone 8¬†plus heb doe ik echt nooit meer iets met die camera. ¬†Echt alle foto’s die je in mijn blogs ziet, zijn gemaakt met mijn telefoon. Vaak met de portretfunctie, want die vind ik echt prachtig. Die bewerk ik vervolgens op mijn telefoon en via mijn telefoon voeg ik die in onze blogs. Je kunt dus wel zeggen dat ik echt niet zonder mijn telefoon kan. Eigenlijk is mijn telefoon mijn grootste hobby. ¬†Bankieren, communiceren, vakantie boeken, dat leuke maxi jurkje bestellen, navigeren, wikipedia-weetjes opzoeken, filmpjes maken, mijn statistieken bekijken en ondertussen nog wat werk verrichten. Tja, wat niet eigenlijk? Ik ben nog niet zo heel hip dat ik mijn lampen, of tv programma;s kan opnemen. Sinds kort heb ik overigens wel een app om de verwarming hoger of lager te zetten. Nog even en we doen volgens mij echt alles met die telefoons.

Wel ben ik inmiddels groot voorstanders van etentjes, feestjes of verjaardagen zonder telefoon. Dat begint bij bijna iedereen wel een beetje te irriteren dus ik zie gelukkig dat dat steeds minder gebeurd en dat we weer terug gaan naar het echte kletsen zonder afleiding. ¬†Want….. ik geef als eerste toe: ik ben zo iemand die geen bericht kan negeren. ¬†Een soort verslaving. Dus ik neem hem soms niet meer mee. Want als het er niet is, kan ik niet missen ook. Maar… als ik thuis ben haal ik de verloren tijd wel in hoor. Desnoods op de wc. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Hoe zit dat bij jullie?

Pic bij Shutterstock

 

 

 

 

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

Latest posts by angelique_vlieg (see all)

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een antwoord