Fashion: de ‘maxi-dress’

Maxi-dress

Hebben jullie al een maxi-dress in je kast?

Maxi-dress, je kunt deze lente en zomer er echt niet om heen. Natuurlijk waren ze er de afgelopen jaren ook al, maar dit jaar kun je ze in alle kleuren en dessins krijgen. Hebben je er al eentje in de kast?

Wij zijn er gek op en zeg eerlijk, zo in de lente bedekken ze ook nog een beetje de te witte benen. Ideaal dus! Maar tijdens de warme dagen vind ik deze lange jurken toch koel. Ze zwieren heerlijk om je benen, wat een luchtig gevoel geeft. En…. je voelt je er super vrouwelijk in.

De maxi-dress is ook een super hit op festivals. De meeste voorzien van bloemetjes motieven brengen je een beetje terug naar de zestiger jaren. Pfff, ja soms lijkt het wel of dat alles terugkomt. Een zonnehoed en sleehakken erbij en je past zo in het plaatje van 1960-1970 haha! Maar deze combi is dus echt helemaal van nu en tja, ik heb hem in huis. Jullie?

Afgezien van festivals kun je deze jurken altijd dragen. Thuis, in de stad of op een feestje, gecombineerd met sneakers of hakken, je bent altijd goed. Ga je onverwacht uit eten, je ziet er stralend uit. Ik vind het dus echt een heel tof fashion item.

maxi-dress

Maxi-dress

Maxi-dress

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie