Vaderdag, beter laat dan nooit…

Vaderdag

Nog een laatste tip voor vaderdag!

Je bent nog steeds niet te laat. Tegenwoordig zijn de winkels gewoon open op zondag open en kun je nog net je slag gaan voor je vanmiddag of vanavond bij je ouders aan tafel schuift.

Weet je het even niet, loop dan gewoon Kruidvat binnen. Hier hebben ze vanalles. Naast de rekken vol met kado-ideeen, zijn ze natuurlijk ook volledig thuis in het beauty arrangement voor mannen. En ze hebben tegenwoordig ook een eigen lijn!

Kruidvat introduceert de nieuwe Originals Baardwas en Originals Wasgel Charcoal waarmee je jouw vader of partner voor een fijn prijsje blij kunt maken. Staat hij lang onder de douche? Verras hem dan met de Soul Secrets Men 2-in-1 douche & shampoo of de 2-in-1 douche- & scheerschuim.

Dus, hup, nog geen stress…

Vaderdag

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie