Give-away: Maar echt de allerleukste van dit jaar!

Give-away

Doe mee en win een kadobon van Intratuin

De komende maand staat in het teken van feestdagen, kadootjes geven en hopelijk leuke verwennerijtjes terug krijgen. Het is en blijft wel een kostbare maand. Zo geven we ook wat extra’s uit aan eten, drinken, dagjes uit in de kerstvakantie en decoraties voor ons huis. Daarom hebben wij nu voor jullie een hele leuke give-away!

Zijn jullie al bij Intratuin geweest? Ik vind het zo heerlijk om hier rond te struinen. De kerstdecoraties zijn geweldig en er is echt voor elke smaak iets. Of het nu modern is of juist heel kitsch, het is er allemaal. Maar ook op de afdeling woondecoratie zijn er super gave gadgets te vinden. Niet alleen om kado te doen, maar ook zeker om te krijgen. Wist je trouwens dat je nu bij Intratuin een make-over van je huis kunt winnen voor de kerst? Wacht niet te lang, je kunt mee doen tot 6 december!

Maar ook bij ons kun je nu een kadobon van Intratuin winnen ter waarde van 25 Euro. We mogen er zelfs twee verloten! Zou dat niet super tof zijn, dat je gewoon even voor jezelf kunt gaan winkelen? Misschien een leuke kerstaccessoire, eventueel een kerstboom, een mooie bos bloemen of juist iets leuks voor na de kerstdagen, zodat het niet direct zo kaal is!

Wat moet je doen?

  • Like onze facebookpagina
  • Laat een bericht achter en tag iemand aan wie jij het ook zou gunnen.
  • Deel het bericht

Dat is alles! Hopelijk kunnen we jou straks gelukkig maken met deze geweldige prijs.

Meedoen kan tot en met zaterdag 8 december 2018. Daarna maken wij de winnaars bekend op onze website en Facebookpagina van Shopaholiekmama.

Deze Give-Away is mogelijk gemaakt door Intratuin!

X

Give-away

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord