Spierpijn, heel veel spierpijn!

Terug van vakantie moest ik met heel veel spierpijn betalen!

Denk dat we er nu wel van uit kunnen gaan dat iedereen zo’n beetje terug is van vakantie. Wat was het heerlijk deze zomer, iedereen heeft kunnen genieten van prachtig weer. Dat is dan direct de eerste uitnodiging om het trainen over te slaan. Met mooi weer is het zo aantrekkelijk om andere dingen te gaan ondernemen. Herkennen jullie dat? Dat moest ik helaas wel bekopen met heel veel spierpijn.

Bijna zeven weken was ik in Spanje deze keer. Ja, I know, voor het mooie weer hadden we thuis kunnen blijven. Maar er zijn daar genoeg factoren die het toch wel heel aantrekkelijk maken om daar te zijn. Gerend heb ik om de dag. Dat moest ik wel, want ik ben nog steeds bezig met de halve marathon voorbereiding op 21 oktober aanstaande in Amsterdam. Krachttraining bleef een beetje achterwege.

Zin om daar naar de sportschool te gaan, had ik niet zo heel veel. Ook in Spanje was het namelijk niet normaal warm. En ondanks de airco binnen de sportschool, kon ik het minder opbrengen. Wel deed ik een paar oefeningen bij ons op het terras, maar dat bleek veel te weinig te zijn.

De maandag na mijn vakantie ging ik hard aan de slag bij mijn favoriete sportschool Yousportz. Ik wilde me niet laten kennen en begon met mijn schema, zoals ik ook geëindigd ben. Achteraf weet je dit soort dingen, maar ik had dus veel beter met minder gewicht kunnen trainen. Ik heb zo ongelooflijk veel spierpijn gehad, ik kon bijna niet naar het toilet…. Nu weer twee weken verder gaat het allemaal prima en lig ik weer aardig op koers. Nu nog mijn kilo’s kwijt en ik kan me weer aankijken in de spiegel!

Hoe is het jullie vergaan deze zomer met sporten?

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord