Sexy… volgens Jamie Li

sexy, but tired. but sexy  – Jamie Li

Als fervent blog/vlog-fan kennen we Jamie Li natuurlijk allemaal als You-tuber waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert. Vooral dat laatste is iets waardoor ik haar graag volg en inspiratie op doe. Het boek moest ik dan ook hebben. Ik vind het boek al leuk op de koffietafel :). Een boek vol foto’s, en het leest makkelijk weg. Het is grappig en herkenbaar. Zeker voor mij, al denk ik dat ik inmiddels bij de oude garde bloggers behoor. Niet dat dat erg is. Maar ik ben zo’n jaar of 6 geleden begonnen en inmiddels is Shopaholiek best succesvol te noemen, maar ik ben met mijn 47 een “oudje’ in het vak. Niet erg hoor.

“Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om ‘nudes’ te ‘senden’ en het tóch doen? Dan die andere nudes: welke lipsticks en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag? Of: hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en tik je gelakt & gewaxt die bevalling af? En als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je ze dan aan? Hoe föhn je je haar en bel je je moeder (tegelijk)? Hoe te sjansen, ondanks chronisch slaaptekort?

In Sexy, but tired. But sexy. geeft Jamie antwoord op bovenstaande vragen. Carrière, mode, beauty, sex en kids: Jamie zegt niet wat je móét doen (hoewel, soms…), maar kan je wel vertellen hoe zíj het doet. Met humor en alle nodige juicy details van dien. Oppervlakkig? Yes, but no… Want achter goed geföhnd haar, een dansje in de club, een snorvrije bovenlip en sexy designerschoeisel aan de voeten, schuilt heus een diepere laag”.

RECENSIE:

‘Na Monica Geuze is de beurt  om een kijkje te nemen in het leven van Jamie Li, wat mij betreft is dit een musthave voor de fashionata’s en vooral de fans van Jamie Li. Echt een leuk boek wat makkelijk weg leest en…. ik heb toch wat tips er harte genomen’. – Angelique voor ShopaholiekMama

ISBN 978 90 00 35793 2, € 20,00  , EBOOK ISBN 978 90 00 36360 5, € 12,99

Je shopt het boek o.a. hier.

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie