Katja was hier…. en op de Modefabriek

Katja… tja, daar kan ik kort over zijn: ik vind haar leuk.

Ik vond haar leuk in Goede Tijden en niet te vergeten tijdens de hoogtijdagen met het trio Linda, Roos en Jessica en eigenlijk alle films en series waarin zij meespeelt heb ik gezien, alle roddels gelezen en uiteraard volg ik haar op Instagram. Ik vind haar leuk. Maar dat had ik al gezegd.

Begin juli liep ik tegen haar op tijdens de Modefabriek in de RAI in Amsterdam, zij stond daar omdat ze een samenwerking had met POM Amsterdam. We hebben even staan kletsen en allememachtig wat is ze prachtig. Maar dan echt! Prachtig. En zo slank. Nou niet denken dat ik loop te slijmen, maar het is gewoon zo. Zo eentje waar je automatisch naar blijft kijken. Anyway…. we raakte even aan de praat over haar boek, die ik toevallig net had. En ik sprak haar aan op het feit dat ik mijn nieuwe hometown Dubai had gemist in haar boek. Uiteraard heb ik haar uitgenodigd. Ze mag bij mij blijven slapen en ik weet echt wel waar we de lekkerste cocktails kunnen drinken Katja!

Even terug naar het boek: ik hou ervan. Veel foto’s, mooie foto’s, leuke persoonlijke verhaaltjes van een persoon die energie uitstraalt en waarvan je gelooft dat het waar is wat ze schrijft. Ik zeg: op naar deel 2, maar dan met Dubai erin waarin we gezellig samen een wijntje (of 2,3 of 4) drinken.

KATJA WAS HIER

Koop LINDA. magazine 168 en krijg 5,- korting op deze toptitel met de kortingscode uit het magazine. Geldig van 4 juli t/m 31 augustus 2018.

Katja was hier – Inspiratie voor op reis
Reizen is een van Katja’s grootste passies. Voor tv-programma’s zoals 3OpReis, Van A naar B en Memories, maar ook voor haar eigen organisatie Return To Sender. Met elke reis die ze maakte, leerde ze dat je door te reizen niet alleen andere werelden ontdekt, maar ook iedere keer iets over jezelf. Alsof je, zodra het vliegtuig opstijgt, je je eigen leven thuis van een afstandje kunt bekijken en beter weet wat belangrijk voor je is.
Katja reist al haar hele leven; met vrienden, met haar gezin, met haar geliefde of alleen. Het leverde haar bijzondere ontmoetingen, dierbare herinneringen en vrienden voor het leven op. En ze is nog lang niet klaar.
Katja’s eerste reisboek staat vol met persoonlijke verhalen en foto’s uit haar eigen plakboeken. Ze voorziet je van tips, verklapt haar favoriete logeerplekken, restaurants en ‘to do’s’, en ze spoort je aan om vooral zelf op pad te gaan.
Met o.a. twee weken alleen naar Costa Rica, duizenden kilometers in de Trans Siberië Express,terug naar Katja’s roots in Suriname en Curaçao, opladen in een yoga retreat. En met héél véél tips voor restaurants en hotels en must see’s dichtbij en ver weg.
Verken de wereld, ga eropuit, leef je eigen bucketlist!

 

Je shopt het boek o.a. hier.

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie