Leer bakken met Hans van “Heel Holland Bakt”

Van een simpel koekje tot echte patisserie!

Keken jullie ook naar het programma Heel Holland Bakt? Ik volgde het niet op de voet, maar die paar keer dat ik gekeken heb, was ik wel overdonderd van de creaties die deze bakkers kunnen maken. Dat is oprecht echt een vak apart. Kunnen wij het leren? We kunnen het in ieder geval proberen. Hans, de winnaar van het programma, neemt je mee in zijn boek “Leer bakken met Hans”. Ik heb al een poging gewaagd, de smaak was goed, de creatie liet alsnog te wensen over!

Hans was de jongste thuisbakker ooit die het populaire programma won. Deze student Technische Bedrijfskunde won het programma door zijn precisie en technische vaardigheden en geeft in dit bakboek een kijkje in zijn keuken.

Meer Leer Bakken met Hans geeft Hans de mogelijkheid om de heerlijke recepten uit zowel de uitzendingen als nieuwe recepten te bereiden. Hans staat bekend om zijn precisie en technieken maar door de stat-voor-stap foto’s en duidelijke uitleg is het ook toegankelijk voor ons geworden! Met gerechten als fudge van pure chocolade (deze heb ik gemaakt en was ongelooflijk lekker) tot de indrukwekkende klassieke Franse operataart uit het programma.

Je gaat vanzelf watertanden bij het doorbladeren van dit boek en je krijgt er ook zin van om te beginnen met bakken. Wij hebben het ook geprobeerd en het smaakte zeker naar meer!

Succes!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie