Sportbeha’s: Belangrijkste basis voor het sporten!

Sportbeha's

Sportbeha’s van Pureline zaterdag 11 november oplopend tot wel 80 % korting!

Serieus ben ik van mening dat sportbeha’s voor dames de belangrijkste basis zijn van je sportoutfit! Als deze bij mij niet lekker zit, blijk ik trekken en eigenlijk is het sporten daardoor minder comfortabel.

Sportkleding moet je niet voelen. Als het te strak zit, beweegt dit niet makkelijk. Comfortabel is misschien het betere woord hiervoor! Het overkomt mij regelmatig dat ik voor een sportbeha maat L kies, omdat ik de S en de M echt veel te strak vind zitten. PureLime heeft het voor mij gemakkelijker gemaakt. Deze ideale sportbeha is namelijk gewoon in ‘beha-maten’ verkrijgbaar van maat 65A tot en met 100J! Heerlijk dus, want deze zit dan ook als gegoten. Wat ik ook heel fijn vind aan deze sportbeha van PureLime is dat het een normale beha-sluiting heeft. Je trekt deze sportbeha dus aan als een gewone beha, maar biedt alle comfort van een sportbeha: een alles-in-een kun je wel zeggen! De schouderbandjes kun je normaal of gekruist dragen.

Wat de meeste dames niet beseffen, want ik zie er nog genoeg met een gewone beha (het liefst met beugels!) de sportschool binnenkomen, is dat de sportbeha een functie heeft. Natuurlijk biedt het onze borsten ondersteuning, maar waarom? Borsten bevatten geen spieren en kunnen dan ook niet de klappen opvangen tijdens het sporten of het nu hardlopen, hockeyen, paardrijden of fitness is! Een goed passende sportbeha is nogmaals essentieel. Draag je deze niet, dan kan je vel oprekken en kun je er op den duur hangende borsten van krijgen. Even, dit willen we toch allemaal niet? Een ander detail is dat wanneer je wat groter geschapen bent, het bewegen van de borsten indirect invloed kan hebben op bijvoorbeeld rug- en nekklachten. Een goede ondersteuning van de borsten is dan ook van uiterst groot belang.

PureLime heeft verschillende sportbeha’s en is zelfs door verschillende consumentenonderzoeken uitgeroepen tot de beste sportbeha. Zij bieden in hun collectie sportbeha’s aan die zorgen voor een optimale ondersteuning bij een zware belasting, een sportieve en vrouwelijke uitstraling geven, comfortabel en gemakkelijk aan te trekken zijn en zelfs een beha met een hartslagmeter ontbreekt niet.

Ga je over tot de koop van een sportbeha dan is het belangrijk een aantal zaken in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de borsten niet over de sportbeha vallen, zorg dat de cups gevuld zijn, de onderband van de beha moet goed sluiten, de zijkanten mogen er natuurlijk ook niet uitsteken en maak een paar bewegingen en let erop dat de beha van achteren niet omhoog kruipt. Heb je dit allemaal niet, dan heb je de perfecte sportbeha in handen!

Meer hierover weten? Googel dan eens naar PureLime, zij hebben de juiste sportbeha voor iedere vrouw;). Op de zaterdag hebben ze een kortingsactie voor de sportbeha’s. Deze is alleen 11 november geldig en niet in combinatie met andere aanbiedingen. De kortingscode is: MAGAZIJN!!!

Succes!

Sportbeha's

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord