Squalan Oogserum

Extra verzorging voor de tere huid rond de ogen: Squalan oogserum!

Naarmate we ouder worden, heeft onze huid serieuze verzorging nodig. Natuurlijk moet je de huid altijd verzorgen, maar gevoelsmatig gebruik ik nu meer dan vroeger. Ik ben tot dusver niet ontevreden met mijn huid;). Tja, tuurlijk zou ik minder rimpels willen hebben, maar dat kun je toch niet totaal tegenhouden. Het oogserum van Squalan kan hierbij wel helpen.

Heel erg belangrijk blijft dat de huid goed gereinigd wordt. Ik ben onlangs erg geschrokken toen ik samen met Angelique op stap was in Portugal. De prachtige badkamer in ons hotel was voorzien van witte handdoeken. Thuis heb ik taupe gekleurde handdoeken, dus daar zie je relatief weinig op. Maar goed nadat ik mijn huid schoongemaakt had, droogde ik me af met de witte handdoek…. Ja jullie raden het al, helemaal bruin nog van mijn foundation! Dus ik heb echt een goede les gehad, ik reinig sindsdien mijn gezicht minimaal twee keer!

Mijn dagelijkse verzorging bestaat uit een serum, dag/nachtcreme en een oogverzorging. Die laatste vind ik heel belangrijk, ook omdat ik zie dat daar bij mij toch wel de eerste tekenen van rimpelvorming begint. Een oogserum verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert lijntjes en wallen. Het serum Squalan bestaat uit een speciale combinatie van bijzondere oliën met eigenschappen die geschikt zijn voor de tere huid om de ogen.

De naam zegt het al, in het oogserum van Squalan zit Squalaan-olie. Deze olie is identiek aan een stof die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Squalan Oogserum is voorzien van Squalaan dat voor 100% afkomstig is uit suikerriet. Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling.

Squalan Oogserum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die kampen met wallen of met beginnende lijntjes en rimpels onder de ogen. Het oogserum heeft een anti-aging effect, vermindert dus de wallen en verstevigd de huid. Het hydrateert tegelijkertijd de huid, verbetert het herstellende vermogen, herstelt de elasticiteit en laat de huid stralen.

Ikzelf vind dit oogserum heel fijn in gebruik. Het voelt heel zacht aan en de olie trekt direct in de huid. Ik gebruik het serum zowel ’s ochtends als ’s avonds. Zelfs tijdens de menstruatie-week wanneer ik altijd last heb van een vermoeide blik, lijkt het me wel een frisse gloed te geven. Heerlijk!

Meer informatie over Squalan kun je teruglezen in mijn andere blog over Squalan en natuurlijk op hun site!

Succes!

Squalan Oogserum

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord