Sprookjesachtige wimpers

Mooie volle, lange wimpers met het wimperserum van Dr. Massing

Om me heen zie ik het steeds meer gebeuren, vriendinnen die hun wimpers laten verlengen met prachtig natuurlijk haar. Het ziet er geweldig uit, maar ik vind het wel een nadeel dat je iedere drie weken terug kunt gaan om de wimpers aan te vullen en weer een lange zit in een stoel te wachten staat. En eerlijk is eerlijk ik vind zelden dat je niet kunt zien dat het niet echt is. Maar toch door het fenomeen aangetrokken, ging ik op zoek en kwam het wimperserum van Dr. Massing op mijn pad.

LongLashes Wimperserums van Dr. Massing revitaliseren en stimuleren de groei van je wimpers. In vergelijking met gewone mascara, die enkel de illusie geeft van vollere wimpers, stimuleren Dr. Massing LongLashes wimpergroeiserums de natuurlijke groei van je wimpers. Hierdoor worden de haartjes niet alleen voller en langer, ze worden ook een tint donkerder van kleur.

Dr.MASSING LongLashes is verkrijgbaar in een normale en een gevoelige variant en ook aan de wenkbrauwen is gedacht.

Het actieve ingrediënt Prostaglandine in Dr. MASSING LongLashes wimpergroeiserum stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. LongLashes wordt eenmaal daags, bij voorkeur ‘s avonds , op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand aangebracht. Al na 4-6 weken worden dunne, broze en korte wimpers al merkbaar langer, voller en sterker, ook kunnen de haartjes een tint donkerder van kleur worden. De resultaten bij wenkbrauwen is na circa 2-3 maanden waar te nemen.

Ikzelf ben in eerste instantie begonnen met het reguliere serum, maar ik bleek toch gevoelige ogen te hebben en voelde het na gebruik tintelend aan. Het ‘sensitive’ serum bleek meer geschikt voor mij te zijn. De kleine handeling die je moet verrichten ’s avonds voor je naar bed gaat, is minimaal. Het resultaat is echter maximaal. Ik dacht in eerste instantie dat ik het niet goed zag, maar mijn wimpers groeiden inderdaad. Het grappige is het ene haartje groeit misschien iets sneller dan het anderen, maar dat maakt het resultaat zeer natuurlijk en speels. Je moet het wel de tijd geven, de vier tot zes weken heb je nodig voor een optimaal resultaat. Of mijn wimpers een tint donkerder zijn geworden, dat kan ik niet met zekerheid vaststellen. Dat vind ik ook niet zo belangrijk, de lengte en het volume tellen en daar is het serum echt in geslaagd. Dus mocht je net zoals ik geen zin in een lange zit hebben, dan is dit de absolute oplossing.

Meer informatie omtrent deze natuurlijk wimperverlenging kun je vinden op: Wimperserum Long Lashes.

Succes!

2006-04-13 15.43.29

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie