Bikini-alarm! Nooit meer irritatie-bultjes!

Avoyd: Serum tegen irritatie na het scheren

We mogen ons weer in onze bikini’s hijsen. Scheeralarm gaat af, hoewel velen onder ons zich het hele jaar wel zullen scheren of waxen. Ikzelf houd het ook gewoon bij. Tegenwoordig met alle handige kant-en-klaar scheermesjes is het onder de douche zo gebeurd.

Maar hebben jullie ook wel eens last van irritatie of rode bultjes na het scheren? Dat hoeft helemaal niet! Avoyd heeft een serum dat verlichtend en verkoelend werkt na het scheren of waxen. Het is een roll on serum dat helpt huidirritaties, zoals ingegroeide haren, scheerirritaties en scheerbultjes, na elke vorm van ontharing te kalmeren. Avoyd is perfect voor gezicht en lichaam en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Je brengt Avoyd direct na het scheren of waxen aan, of makkelijker gezegd je rolt over de geschoren of gewaxde huid heen, en het resultaat is verbluffend. Geen huidirritatie in welke vorm dan ook is te zien! Dus geen rode bikinilijn meer, geen prikken na het sprayen van de oksels of na het scheren: dat is allemaal verleden tijd.

Overigens kleine tip die ik zelf onlangs van mijn eigen dochter van 16 jaar moest leren, je moet van onder naar boven scheren. Waarschijnlijk weten de meesten dit al lang, maar bij mij was de shock  even aanwezig dat ik dat van mijn dochter moest aannemen. Maar als je dat doet, heb je sowieso veel minder jeuk, de huid is gladder en ook de irritatie is al veel minder.

Avoyd heeft ook een reisvariant, een miniroller voor in je tas. Voor een weekendje weg is deze mini ideaal om mee te nemen.

Mocht je meer over dit serum van Avoyd willen weten en waar je het kunt kopen, google dan snel naar: AVOYD!

2006-04-13 15.36.49

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie