Dubai: Niet zonder zonnecrème van Dermalogica!

 Dermalogica! De zonbeschermer bij uitstek!

Wow, eindelijk was het dan zover! Dubai: Een stad waarvan ik had bedacht dat ik daar nooit zou komen. Maar jawel, ik ben er geweest, 30 graden met Kerst. Echt vervelend kon het niet worden.

Ik als zon-lover kon niet wachten om de warmte van de zon in de winter te voelen. Hoe lekker is dat en natuurlijk hoop je dan dat het in Nederland extreem koud is (sorry). Ik moet eerlijk zeggen dat ik zo’n tien jaar geleden veel van de zon hield. Als de zon maar scheen, ik was buiten. Het liefst met een lage bescherming om zo snel mogelijk bruin te worden. Ik heb geluk, mijn huid kleurt snel en laten we eerlijk zijn, een beetje kleur doet toch wonderen met de uitstraling;). Van het snel bruin worden, ben ik toch behoorlijk teruggekomen. Ik had geen zin meer om te verbranden en ten tweede, naar mate je ouder wordt, wil je er toch van alles voor doen om zo lang mogelijk houdbaar te blijven. En eerlijk is eerlijk van factor 25, 30 of zelfs 50 word je uiteindelijk net zo bruin.

De hogere factor beschermt veel beter, je hoeft minder vaak te smeren (scheelt in de kosten) en het blijft uiteindelijk ook nog langer zitten. Al met al altijd smeren, vergeet niet dat zonnecrème ten alle tijden bescherming biedt tegen huidveroudering, tegen zonnebrand en zeker geheel niet onbelangrijk tegen huidkanker.

In Dubai glinstert de zon hoog aan de hemel en ik had me dan ook goed voorbereid. In mijn koffer had ik de zon-protectie van Dermalogica, factor 50, en ook de aftersun repair van Dermalogica gestopt. Ik vind het fijn om alles bij me te hebben, dan hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken. Pfff, ja ik weet het: control-freak!

2006-02-13 12.19.52

In het programma van Dermalogica worden deze producten het “Daylight Defense System” genoemd. Deze zonnecrème geeft optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen en is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. Je hoeft gelukkig geen aparte crème voor het gezicht te kopen en dat deed ik altijd wel: scheelt ook weer! De crème is niet vet, dus geen vette handen, trekt snel in en geeft een lux, comfortabel gevoel op de huid. Hij is zelfs ‘waterresistant’ tot wel 40 minuten zwemmen. Zeker in dit soort landen voel je je daar

enorm prettig bij. Je kunt maar beter goed beschermd zijn. En dan de Aftersun, deze is zo lekker, dat je het zelf mee gemaakt moet hebben. Hij ruikt heerlijk en herstelt de huid na het zonnebaden. Een weldaad na het douchen en ja, wat het nog fijner maakt, is als je ingesmeerd wordt;). Daarnaast geeft het ook een verkoeling, ik merkte echt dat het een snel-herstellende werking had.

Mij is zowel Dubai als de crème onwijs goed bevallen. Ik hoop dat ik nog eens terug mag. Over de crème hoef ik niet te twijfelen, deze kan ik gelukkig in Nederland weer kopen als hij op is. Ikzelf heb de Dermalogica-crème bij La Peau Satin gekocht en is via hun webshop te bestellen.

 

2006-01-16 21.20.24

2006-02-05 09.42.50

 

 

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord