SlimLine POD: Afvallen en ontspannen tegelijk!

SlimLine POD: afvallen, verstevigen en ontspannen zonder je ervoor in te spannen!

Bij La Peau Satin had ik het genoegen, ook in het kader van mooi en strak de kerst tegemoet, de Slimline Pod uit te mogen proberen. Ik had de Slimline Pod wel eens voorbij zien komen, maar wist niet goed wat het was en waar het goed voor is.

De SlimLine POD
De SlimLine POD

Slechts in een slip gekleed mocht ik in de SlimLine Pod gaan liggen. Na het sluiten werd de vibratiemassage aangezet en de temperatuur verhoogd naar 65 graden. Daarnaast gingen de infrarood/led-lampen aan. Met een muziekje erbij resulteerde dit in een totale ontspanning. De combinatie van vibratie, temperatuur, zuurstof en infrarood zorgt voor een versteviging van de huid en een ontgiftende werking. Ook gaat de calorieverbranding omhoog door de stijging van de lichaamstemperatuur. De verwarming en infrarood zorgen voor het herstel van eventuele kwetsuren. Daarnaast stimuleert de SlimLine Pod een optimale stofwisseling.

Voor wie het niet helemaal heeft kunnen volgen, zet ik de voordelen van de Slimline nog even op een rij. Afhankelijk van het uiteindelijke doel adviseeert La Peau Satin een kuur van 4 tot 6 weken, 3 keer per week

* Ontgifting van het lichaam en stimulans van gewichtsverlies
* Verhoogt transpiratie
* Revitaliseert
* Vermindert stress, dus is ook een therapeutische revalidatie
* Hogere verbranding van calorieën
* Verhoging van de stofwisseling
* Gaat het JoJo-effect tegen
* Vermindert cellulitis, vochtophoping en spierpijnen
* Stimuleert de bloedsomloop
* Verjongt en verstrakt de huid, verbetert de huidstructuur
* Verhoogt de spankracht van de huid

Ik vond het al met al een heerlijke ervaring en zou het iedereen aan kunnen bevelen! Voor meer informatie kunt u terecht bij La Peau Satin.

Marieke voor Shopaholiek

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie