45+ en je voelen als een jonge Godin!

 

Een jonge godin van 45+!

45+ en er nog uit willen zien als een Godin! Dat kan zeker wel, kijk maar eens naar de nieuwe bondvrouw Monica Belluci in Spectre. Zij is 50! Wat een geweldige mooie vrouw en zij is toch voor veel vrouwen boven de 45 jaar een droombeeld.

Sporten is in! Naast het feit dat ik mezelf gelukkig mag prijzen met een personal trainer 1 keer per week, sport ik zelf verder bij Basic Fit. De mensen die hier komen, zijn van alle windstreken en leeftijden. Maar het blijft een feit: sporten moet je wel zelf doen. Sporten hoeft zeker niet duur te zijn. Bij Basic Fit is er  al een abonnement vanaf E 15,95 per maand en daar mag elk huislid op sporten!

De komende weken zal ik proberen mijn steentje bij te dragen om te kijken of ik meer liefde voor het sporten kan ontwikkelen. We willen er allemaal toch weer mooi bij zitten onder de kerstboom?

Ik sprak vandaag met mijn Personal Trainer van Yousportz en hij zei een gespierd, mooi gevormd lijf krijg je niet zomaar, dat is jaren trainen. Maar eens moet daar het begin zijn. En ja sommigen hebben van nature een geweldig lichaam, maar eerlijk is eerlijk als de jaren gaan tellen, gaat alles toch een beetje verslappen. Werk aan de winkel dus en geloof me het is te doen!

Tegenwoordig worden we, zoals eerder gemeld in het stuk over orthorexia, geconfronteerd met het ideale beeld. Ja, het spijt me, ik ga richting de 50, maar ik voel me nog zo jong. En dat is ook zo mooi van deze tijd we kunnen nog van alles, dus waarom er ook niet een beetje leuk uit zien.

ToptekstDe eerste tip die ik jullie ga meegeven, is heel simpel en flauw: niet meer eten na 20.00 uur s’ avonds en wees zuinig met alcohol. Probeer elke dag te bewegen, er zijn tegenwoordig geweldige horloges waarmee je exact kunt bijhouden hoeveel calorieën je die dag hebt verbruikt!

Mocht je geïnteresseerd zijn in een training van Yousportz, aarzel dan niet even op hun site te kijken. Ze bieden naast Personal Training ook diverse soorten Yoga aan (zoals hot pilates) en box/karatelessen: YouSportz

Succes en tot volgende week,

Marieke 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie