Wil jij weten wat het gaat worden?

WEL/NIET HET GESLACHT WETEN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP?

Toen mijn oudste twee kinderen 12 en 8 waren raakte ik zwanger van nummer drie. O, wat was ik blij. Al was ik regelmatig boven de wc pot te vinden: ik zat op de bekende roze wolk. Een nakomertje, hoe leuk was dat? Ik moest natuurlijk overal lid van worden: Kinderen, Oudersvannu, Kekmama etc….. Alles las ik van voor naar achter en dan het liefst nog een keer.  Alle gratis boxen vol onzin haalde ik op en alle winkels liep ik af.

boy:girlMet de 20-weken echo hadden we bedacht dat we niet wilde weten wat het geslacht was. “Kunt u het zien mevrouw?” Vroeg ik toen ik op de behandeltafel lag. Ja, dat kon ze. Maar nee, we wilde het niet weten. “Misschien kunt u het op een briefje schrijven en het in een enveloppe doen?”  Dat was best een goed idee toch? Stel je voor dat we het later wel zouden willen weten. What was i thinking?!….. Ik had het natuurlijk net zo goed ter plekke kunnen vragen.

Buiten probeerde ik de enveloppe al tegen het licht aan te houden met de hoop er doorheen te kunnen kijken en al in de auto hielden we het niet meer.  Al voor we de straat uit waren had ik de enveloppe al opengescheurd “Ik dacht een jongetje te hebben gezien“.

Wat leuk: eerst een jongen, toen een meisje en nu weer een jongen. Het verschil tussen de oudste en de jongste jongen was zo groot dat bewaren van kleding geen optie was. Vervelend: alles moest nieuw gekocht worden (vette wink).

Er kon gericht geshopt worden, wat ik natuurlijk met beide handen aangreep ;).

Wisten jullie het geslacht al tijdens de zwangerschap? Of ook juist niet?

* Kris is inmiddels bijna 6. Bij de volgende wisten we echt pas na de bevalling het geslacht: Dochter Eva (ook daar schreef ik een blog over( hier vind je de link).

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie