Premiere van Rapunzel de Muscial met Sita Vermeulen:

Met Prinses Waterpok en Prins Witkop naar de premiere van Rapunzel de Musical.

Gister was het zover. Het was nog even de vraag of Prinses Waterpok op tijd zou herstellen, want o, wat is Eva ziek geweest van die vreselijke waterpokken. Behalve een pokdalig gezicht was ze gelukkig genoeg hersteld en kon ze mee. Want ja… hier keek ze echt naar uit.

En wat was het fantastisch! Ja echt… Mocht de voorstelling bij jullie in de buurt zijn: Ga! Echt!  De show is sowieso superleuk voor de kids, maar Titus en zijn vrouw, de kwade tovernares Fiene, zorgen er wel voor dat er ook voor het volwassen publiek genoeg te lachen is met grappen die volgens mij echt niet in het script stonden maar die de show net dat extra stukje gaven waardoor ik zo enthousiast ben. En Sita…. wat is ze leuk als Rapunzel. Ik heb ook haar andere show via Van Hoorne gezien: sprookjesconcert on tour. Daar was ik ook zo enthousiast over. Ik weet niet wat het is, maar de cast heeft zo’n heerlijke positieve, vrolijke, enthousiaste vibe dat je gewoon niet anders kan dat glimlachend die show bekijken. Gewoon echt leuk!

Het sprookje Rapunzel kennen we allemaal? Of zal ik in het kort nog even toelichten waar het over gaat? Of misschien ook wel juist niet…. Ga er vol in en laat je verrassen door Titus en Fiene, Rapunzel en haar prins, de kapper met de gouden schaar en de rest van de enthousiaste cast. De leuke liedjes, het mooie sprookje en adem de hele sfeer. Topper! Ga dat zien, ga dat zien!

Kris en Eva zijn 6 en 4 en hebben een mooie leeftijd voor zo’n musical. Iets kleiner kan ook prima. Voor oudere kinderen, en misschien vooral oudere jongens, is het misschien iets minder spectaculair. De voorstelling duurt ongeveer een uurtje, lang genoeg voor de kleintjes. Mijn kinderen hebben echt vanaf de eerste seconde tot de gordijnen dicht gingen met open mond gekeken. Eva was af en toe een beetje bang van Fiene, de kwade tovenares, maar Kris vond juist haar en haar man Titus het leukst. Ik stiekem eigenlijk ook, want Titus maakte onverwachte grapjes die zelfs zijn tegenspelers de slappe lach bezorgde tot grote hilariteit van het publiek natuurlijk. Een voorstelling met een cast die echt een leuke interactie met het publiek heeft en waar de lol vanaf spat. Chapeau! Een daverend slotapplaus was dan ook echt niet meer dan terecht.

Check voor meer info en voor speeldata bij jou in de buurt de website Rapunzel de musical

Bekijk hieronder de trailer en ons eigen fotoverslag.

 

SONY DSC
Prinses Waterpok was gelukkig genoeg opgeknapt…
SONY DSC
Na afloop was er het persmomentje…. Prinses Waterpok had een onderonsje met Rapunzel 🙂
SONY DSC
Eva zelf was ook een echt prinses in het jurkje van Supertrash en stoere boots van Shoesme
SONY DSC
Met de cast van Rapunzel
SONY DSC
Kris zijn favorieten van de show: Titus en zijn vrouw, de kwade tovernares Fien.
SONY DSC
Rapunzel met haar knappe prins Kris….. euh… o, nee… die andere 🙂
SONY DSC
Eva oefende ook even de entree van de trap…..
SONY DSC
De cast tijdens de afterparty van de premiere. Een daverend applaus! Want echt… wat een leuke show!
SONY DSC
Mijn eigen prins charming genoot ook 🙂
SONY DSC
Van Hoorne heeft nog veel meer leuke shows…. Ze hadden een favoriet 🙂
SONY DSC
Wij hadden zo’n paars bandje 🙂
SONY DSC
De hele cast is in het zonnetje gezet!
SONY DSC
Prins Witkop en Prinses Waterpok op de rode loper 🙂
angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie