Weekendje weg met je vriendinnen: horror of voor herhaling vatbaar?

Ga jij wel eens weg met vriendinnen? 

Je hoort of horrorverhalen met verbroken vriendschappen aan toe, met vriendinnen die een soort godzilla’s blijken te zijn en met interesses die totaal niet overeenkomen, of…… je boft en je het gewoon buikpijn van het lachen, en een kwab extra op je buik door de drank en al het lekkere eten.

Dat laatste was dus zo in mijn geval.  Ieder jaar gaan wij met vier vriendinnen op reis. Meestal is dat Ibiza. En nee… stappen doen we niet echt. Het blijft eigenlijk redelijk braaf, verder dan vreetbuien, lekkere drankjes op het strand en gewoon oeverloos gelul over de meest onzinnige dingen en daar dan vervolgens nog lol om hebben ook. Echt… drank maakt tongen los en de leukste, grappigste verhalen komen naar boven: ik hou er zo van.

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen eens een kijkje te nemen bij het vakantiehuis van vriendin M. in Cambrils. Bijna aan het strand en dichtbij Barcelona.  Je zal maar zo’n huisje hebben! In ons geval hadden we dus geluk, want vriendin M. had dus zo’n huisje. En wij mochten mee!

We hebben een rondje Cambrils, Reus, Salou en last but not least Barcelona, gedaan. Wat is en blijft Barcelona toch een fantastische stad!. We hadden een tikkie geluk want het was niet druk bij Le Quinze Nitz, normaal gesproken een restaurant waar je echt lang in de rij staat. Nu waren wij er tussen de middag, maar we zaten frontrow met frontaal uitzicht op het plein. Daar zit je dus echt geweldig en eet je echt super voor weinig geld. Niet voor niks staat dit restaurant in alle gidsen over Barcelona als Must-see.

Voor mij dus de ultieme oplader: een paar dagen met vriendinnen, desperado’s met een limoentje, strand, lekker eten, volop zon, kannen sangria en lachen, vooral heel veel lachen en offcourse, je bent een Shopaholiek of je bent het niet: shoppen.  Met enig overgewicht gingen we dan ook naar huis om daar een beetje bij te komen van een weer veel te gezellig weekend met lieve vriendinnen.

Met Ryanair vlieg je redelijk goedkoop via Eindhoven op Reus, hotelletjes zijn er in overvloed te vinden via Booking.com. Wel raad ik je aan van te voren een auto te huren. Bij ons was er iets mis gegaan en wij moesten op het vliegveld een auto huren. Wij schrokken nogal van het verschil in prijs. Wij hebben overigens wel veel plezier gehad van de auto, want zo kom je toch op plekken waar je normaal niet komt.

Heb jij een horror-vriendinnen-vakantie gehad? Of een te leuke tip waarvan je vind dat we die allemaal moeten weten? Mail me dan op info@shopaholiek.nl.

c2c3IMG_5079.JPGs1s4s3IMG_4820.JPG IMG_4981.JPG

 

 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie