Koop jij ook als een kip zonder kop in de sale?

I LOVE SALE

Yesssssssssssssss….vanmorgen is de eerste webshop begonnen met 70% korting. Via facebook zie ik een berichtje binnenkomen dat de vaste klanten alvast 20% extra korting op de sale krijgen: 70% dus. Mijn alarmbellen gaan af!. Ik was nog niet thuis, dus ik moest opschieten. Hup, alle boodschappen snel mijn mandje in en huppekee naar huis. Dat kadootje voor het kinderfeestje haal ik vanmiddag wel 🙂

Heb ik iets nodig?: nee… tuurlijk niet. Maar toch ga ik kijken op de site. Ja, voor dit geld is dat rokje, shirt (of vul zelf maar in) wel handig om te hebben, past leuk daar en daar bij. Verkeerde maat: maar ze hebben wel een maat groter?: Nou! Dat is handig, dat kan ik dan vast voor volgend jaar kopen. En dat broekje, wat leuk!

Een stemmetje in mijn hoofd zegt: “Liek, doe nou niet”. Het kind heeft echt genoeg, meer dan genoeg, eigenlijk te veel. Ik weet het wel, echt hoor. Maar het is die drang. Herken je die drang? De adrenaline als je iets gevonden hebt wat je eigenlijk niet nodig had, maar waar je zo blij van wordt. Dat geweldig dure jasje wat je met 70% korting hebt gekocht? Dat is nog goedkoper dan dat je het tweedehands op marktplaats koopt. Dus: fantastisch gedaan! Een schot in de roos! En als je het dan uiteindelijk weer verkoopt op Marktplaats krijg je er hetzelfde geld voor terug ongeveer. Dus eigenlijk is het gratis….. toch?

Ik moet nu alleen nog even iets zoeken wat leuk staat bij het broekje wat ik heb gekocht met 70% korting…..

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie