DETOX: het eindresultaat na drie pittige dagen

# HET EINDRESULTAAT #

Wat vinden wij er nou eigenlijk van?

Angelique:

Ik begon met 64,5 kilo en ik zit nu op 64,1. Dus maar 400 gram afgevallen….  Het sappen ging me redelijk af. Prima te doen en nogmaals: erg handig dat ik niet zelf hoef na te denken over  mijn eten. Van uur tot uur is alles afgemeten en echt gewoon lekker. Niet alles… de “gezonde” tussendoortjes vond ik bijvoorbeeld niet te pruimen. Maar goed, dat hoort er bij :). Ik had ook wat moeite met de “klontjes” en de grootte van de supplementen. Dat is altijd al lastig geweest bij mij, dus dit zal niet iedereen lastig vinden. Jij had daar geen moeite mee toch Soei? Vanmorgen mijn laatste sapje weggedronken en eerlijk gezegd was ik blij dat het de laatste was :). Na me 2 dagen wat rotter te hebben gevoeld, voel ik me nu prima eigenlijk!  Maar of dat nou door al die gezonde sapjes komt of door het vooruitzicht dat ging lunchen: dat durf ik niet te zeggen :). Persoonlijk vind ik het echt te doen en het is tenslotte maar drie dagen. Maar ik kan je wel zeggen, dat als je er middenin zit, drie dagen nog best lang is.

Als kadootje voor mezelf ben ik lekker de stad in gegaan en gaan lunchen. Wel een gezonde lunch, bij een biologisch restaurantje. Braaf een salade besteld met watermeloen en fetakaas en zuurdesumbrood Of dat laatste heel erg gezond is weet ik niet maar heerlijk was het in ieder geval wel. Eindelijk mocht ik kauwen! Ik ga wel proberen een beetje “gezond” te eten en misschien zelfs wel 1 x per maand een soort sapdagje in te lassen. Maar dan zonder pitjes en klontjes 🙂

pssst…..  moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik ’s avonds een patatje pinda op heb.

det9 det1

Soei-Len:

Mijn billenbloot momentje: ik woog 67 kilo en zit nu op 67. (Zware botten zullen we maar zeggen;-). Gelijk gebleven dus, maar ik voel me wel lichter. Ik mag volgende week naar mijn favo stad Barcelona als cadeautje;-) De detox kuur ging me al met al goed af. Natuurlijk heb ik wel een jaloerse momentjes gehad tijdens het avondeten. (Die pizza zag er zo lekker uit, hoe zou het smaken;-)) Maar I did it. Het was over het algemeen goed vol te houden. Ik merkte wel dat ik op een gegeven moment iets te knagen wilde. Met name rond het avondeten en wat later op de avond. Hierdoor ging ik gewoon eerder naar bed. Een bijkomend voordeel was dan ook dat ik wel iets meer uitgeslapen was. Tja als je slaapt dan eet je niks. Merk je niks van je trek.

De meeste sapjes en theetjes waren prima weg te drinken. Wat ik echt verschrikkelijk en dus super smerig vond was de Sojamelk Banaan…….Drank ik houd niet zo van dikere sapjes zeg maar de bijna pap substantie, dus dit was een pittige voor Soei. Ik heb het weggeslikt hoor, maar wel met de gedachten denk aan die bikini.  De meeste snackjes waren een echte “grote” beloning. Maar zoals ik hier al eerder over had geschreven; toch jammer dat er geen dikke laag CHOCOLADE om die kokos reep zat.

Of ik me heb kunnen inhouden toen ik weer “normaal” mocht eten???? Hahahaha kijk maar naar de foto… Ziet er lekker uit, toch?

Mooie schoenen.

GetAttachment.aspx

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie