Ooievaarsdorp “Het Liesvelt” in Groot Ammers

# DAGJE UIT MET DE KIDS#

Geen zin in drukte? Maar wil je toch wat leuks doen met je kids? Ik kan jullie Ooievaarsdorp “Het Liesvelt”  in Groot Ammers van harte aanraden. Heerlijk rustig, leuke speeltuin voor de kids, educatief,  boerderij-beestjes en een speurtocht. Wij zijn bijna 4 uur zoet geweest. Nu hadden wij eerlijk gezegd wel het geluk dat het heerlijk weer was en dat wij met een aantal kinderen waren die zichtzelf prima konden vermaken. En we weten allemaal: als de kindjes het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. De kinderen hebben echt uren in de speeltuin doorgebracht terwijl wij heerlijk in het zonnetje op het terras zaten. We hebben op ons gemak de kabouterspeurtocht met de meisjes gedaan en voor de grotere jongens is er een grotere speurtocht, speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar.

Aan de hongerige kindermaagjes is ook gedacht: een kleine kaart met tosti’s en pannenkoeken. Een echt aanrader is de zelfgebakken zoetigheid. Ik had een soort plaattaartje van rabarber en appels, echt zo vreselijk lekker! Alleen daarvoor zou ik zo terug rijden. Als ik eraan denk heb ik gelijk weer trek.

De omgeving is werkelijk prachtig.Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo’n natuurmens, maar zelfs ik was onder de indruk. Nederland heeft toch echt verdomd mooie stukjes. Waar we natuurlijk vooral om gingen: de ooievaars hadden allemaal kleine kindjes, dat was echt bijzonder om te zien. Al moest je wel je best doen om te kijken want ooievaars zitten natuurlijk hoog in hun nest.

De entree en drankjes zijn echt heel vriendelijk geprijsd. Voor ons was het ongeveer drie kwartier rijden en echt de moeite waard. Het is natuurlijk niet zo dat je hier een paar keer per jaar heen gaat, maar ik kom zeker nog een keer terug. Ik lekker koffie drinken met een rabarbertaartje en de kids kunnen heerlijk spelen. Top!

Voor meer info en openingstijden check je de website: Streekcentrum Ooievaarsdorp “Het Liesvelt” .

IMG_4596.JPG IMG_4600.JPG

 

De Molens
De Molens

IMG_4511.JPGIMG_4490.JPGIMG_4523.JPG

IMG_4492.JPGIMG_4565.JPGIMG_4491.JPG

 

Het overheerlijke rabarbertaartje
Het overheerlijke rabarbertaartje
angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie