Mijn favo outfit: rockin items, raine en jeans

# R E V I E W #

ROCKIN ITEMS CLUTCHBAG, RAINE EN H&M

Vintage Black & White, Bootcut Jeans, White Shirt, Leather Fringe Bag en Heels. Mijn favoriete outfit! 

De tas van Rockin’ Items stond al heel lang op mijn wishlist, en eindelijk heb ik hem! Superzacht leer, mooi formaat om alles in kwijt te kunnen zonder oversized te zijn. En het leuke is: ik heb hem ook voor Eva in het mini. Die ik overigens ook zelf ga dragen natuurlijk want soms is een kleintje ook gewoon erg handig!

Het shirt is van Raine – Rocking Ballerina. Echt een superleuk merk met unieke items en niet al te duur. Ik heb inmiddels een paar shirts van dit merk en ik ben fan! En ook Raine heeft matching items voor je dochter en zoon! Eva en ik dragen hier de matching shirts van Raine en de matching tasjes van Rockin’ Ballerina’s.

De bootcut-jeans is trouwens nieuw. Ik wilde er al een tijd eentje en toevallig kwam ik deze vandaag tegen bij H&M. Leuk om erbij te hebben.

Shoppen:

Tassen: Rockin’ Items

Shirts: Raine

 # R E V I E W #

ROCKING ITEMS CLUTCHBAG, RAINE EN H&M

Vintage Black & White, Bootcut Jeans, White Shirt, Leather Fringe Bag en Heels. Mijn favoriete outfit! 

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie