BLOG: Harper Beckham, Little It-Girl

PERSOONLIJK BLOG

HARPER BECKHAM, LITTLE -IT GIRL

Ik ben een beetje fan van Victoria Beckham. Eigenlijk stiekem al tijdens haar Spice Girls periode…

Toen we te gelijker tijd zwanger waren voelde ik me een beetje verbonden met haar. Ik was toen, net als zij, ook zwanger van de vierde en ik zag ons al gezellig samen keuvelen op zwangerschapsyoga, gezellig shoppen voor onze ongeboren meisjes. mijmeren aan de keukentafel over onze babietjes, elkaars voetjes masseren, beetje klagen over alle ongemakken van de zwangerschap en uiteraard zou ik haar om tips vragen hoe ik zo slank als zij kan worden … dat soort dingen die vriendinnen doen als je samen zwanger bent. Ja… ik zagons wel samen leuke dingen doen. Helaas hebben we elkaar nooit ontmoet. Keep on dreaming Liek :)

Ze was iets later dan mij uitgerekend, maar beviel ruim 2 weken eerder. Terwijl ik nog lag te zweten, waggelend rondliep, en vreselijk veel medelijden met mezelf had was Harper overal…. Helaas niet in mijn nabijheid, maar via internet, de bladen en tv verslond ik alles wat er te lezen viel.

En dat doe ik nog steeds. Eva en Harper lijken ook wel een beetje op elkaar en ik ben altijd reuze benieuwd wat zo’n uberfashionata als Victoria Beckham haar kindje aantrekt.

Ze combineert dure designlabels vaak met Zara, vooral de schoentjes/laarsjes van Zara zie ik vaak terug in haar outfits. Het franse merk Bonpoint was vooral heel populair bij haar toen Harper nog wat kleiner was. Zodra ik in Frankrijk was ging ik altijd direct langs bij Bonpoint. Niet echt goedkoop maar voor ons stervelingen echt wel te doen.

Tegenwoordig is Harper echt superhip! Een ieni-mini it-girl. Die jeans van Citizens of Humanity! Echt zo leuk! En de designerblousjes: LOVE IT. Het jurkje van Burberry droeg Harper op haar eerste schooldag en de items van Marc Jacobs staan hoog op mijn wishlist! Kopen doe ik het waarschijnlijk nooit, maar ik haal er wel ontzettend veel inspiratie uit!

* dit blog is van september 2014

 

angelique_vlieg

angelique_vlieg

Owner/Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.
angelique_vlieg

About angelique_vlieg

45+, getrouwd, 4 kinderen. Woonachtig in Dubai. Niet te serieus, beetje chaotisch en altijd in voor wat leuks.

View all posts by angelique_vlieg →

Geef een reactie