Lingerie maakt je meer vrouw!

Lingerie

Wat doet lingerie met jullie?

Direct kom ik ervoor uit! Ik houd van lingerie, niet ordinair, maar wel prachtig kant en zo! Smaken verschillen natuurlijk, maar heeft niet iedere vrouw hier een beetje een zwak voor? Het is toch een droom voor elke vrouw: prachtige lingerie, eenvoudig of uitbundig met kant, heerlijk pasvormen, geweldige kleuren en fijne stoffen.

Waar ik me wel onwijs in vergiste, is in het koopgedrag van de Nederlandse vrouw op dit gebied! Hadden jullie ooit kunnen bedenken dat het gemiddeld aantal BH’s per vrouw in Nederland ligt op 1,8! Ja hoe kan dat? Ik kan het ook niet uitleggen. Spullen slijt je toch? Maar nee, er zijn vrouwen onder ons die tijdens hun eerste zwangerschap een BH kochten en die nu nog dragen. De Nederlandse vrouw schijnt slecht afstand te kunnen nemen van hun spulletjes en houden van eenvoudige belijning. Echt hoor, dames kom op, er is zoveel moois te koop. Ik kan me er in ieder geval echt helemaal niet in vinden, ik houd ervan. En je mag jezelf dat best gunnen!

Waar moet je op letten bij het kopen van een BH?

Bij een speciaalzaak zal er altijd iemand zijn die je hierbij kan helpen en ervoor zorgt dat je met de goede maat naar huis gaat. Laat je ook regelmatig meten, je lijf verandert met de jaren ook al zegt de weegschaal van niet. Het is toch vreselijk al die getekende ruggen! Goed mocht er niemand in de buurt zijn om je te helpen, zorg dan dat je een BH koopt die past in de uiterste stand (BH’s kunnen namelijk toch iets wijder gaan zitten tijdens het dragen) en dat je je armen omhoog kunt doen zonder dat de BH zich verplaatst. De buste moet daarnaast halverwege de arm zitten. Het zijn simpele trucs, maar voorkomt een miskoop!

En wat is sexy?

Sommigen kiezen voor “free the nipple”, terwijl anderen juist voor padded BH’s gaan. Comfort is eigenlijk het nieuwe sexy, het is maar net afhankelijk hoe je het draagt. Het is en blijft allemaal heel persoonlijk. Ik zeg: “Zolang je je maar prettig en prachtig voelt, dan is het goed”. De enige tip die ik jullie wel wil meegeven, is dat je een BH niet langer dan twee dagen moet dragen en ze toch regelmatig moet vervangen. Lichaamszuren tasten de stof aan, waardoor de rek uit de BH gaat en niet meer voldoende steun geeft!

Succes,

X

Lingerie

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie