Mijn favorieten van 2019!

Kerstkado's

 

Kun jij ook zo blij zijn met een aankoop?

Mijn dochter had het vandaag nog! Ze bestelde een paar sneakers en zie: “Oh ik kan hier zo blij van worden! Dit worden vast mijn nieuwe favoriete schoenen”! Ik herken dat wel. Ik zal niet snel iets kopen waarvan ik denk ‘dit heb ik niet nodig’ of wanneer ik me er niet helemaal prettig bij voel. Maar daar tegenover kan ik wel super blij zijn met mijn aankopen die ik wel bewust heb gekocht.

MGC Derma

Dit jaar ben ik begonnen met het gebruik van de huidverzorgingsproducten van MGC Derma. MGC Derma biedt een volledige gezichtsverzorgingslijn met uitsluitend topingrediënten zoals hyaluronzuur, blauwe lotus, retinol, vitamine C en E, groene thee en druivenpitolie. Daarnaast heeft MGC Derma aan al haar producten CBD toegevoegd, de nieuwste trend in de beauty-industrie.

CBD is een krachtige antioxidant, die kalmerend en ontstekingsremmend werkt. Samen met de andere ingrediënten zorgt dit voor een voedende verzorging van de huid die celbeschadiging op natuurlijke wijze kan voorkomen, verminderen en herstellen.

Angulus Schoenen en Laarsjes

Angulus is uitgegroeid tot één van mijn favoriete schoenmerken. Ik kan haast niet bedenken hoeveel paar ik al heb versleten. Met name het comfort die deze schoenen bieden als je lang op je benen moet staan of veel moet lopen op een dag. Daarnaast hebben ze ook nog eens uitgesproken en zeer modieuze modellen. I love it!

Danicci Jewelry

Ik ben trots dat ik ambassadrice van Danicci mag zijn. Ik draag deze sieraden echt iedere dag. Ze vervelen nooit. Bovendien kun je zelf mixen en matchen zoals je het zelf wilt. Deze hoogwaardige bijoux zou ik dan ook niet meer weg kunnen denken. Ik voel me altijd prachtig bij het dragen van deze accessoires!

Tunap Sport Producten

Ook als ambassadrice van de “body and care”-lijn van Tunapsports kan ik alleen maar uitspreken dat ik fan ben van deze producten. De heerlijk spray and go Bodylotion is fantastisch, de douchegel is heerlijk in gebruik en de herstel-spray voor na het sporten werkt super. Ook deze gebruik ik iedere dag!

Klingel

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer wat kleding laten zien van Klingel. Het bewijs dat je en makkelijk via de webshop en redelijk voordelig er bij kunt lopen als een “fashionable” mama! Ik vind het heerlijk om ’s avonds door de site te scrollen en mijn winkelmandje alvast te vullen met favoriete items.

Bulaggi tassen

Deze tassen mogen zeker niet in mijn rijtje ontbreken. De verschillende modellen zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Iedereen kan slagen voor een Bulaggi tas en ze zijn nog betaalbaar ook! Zo kun je nog eens een extra tas kopen!

Elemis

Elemis is mijn laatste ontdekking. Wow wat een verwennerij is dat. Je voelt je direct prachtig bij het gebruik van deze producten en ze staan zo chic in je badkamer. Voor mij een pracht kado!

Largo Travel

Ook ging ik voor het eerst sinds tijden gewoon een weekend weg. Ik heb gevoeld hoe fijne en geweldig dit is. Dus ga je liever op stap met het gezin of familie in plaats van elkaar bedelven onder kado’s (ik zou het wel echt wel weten), dan is het meer dan de moeite waard om eens te kijken naar de luxe vakantiehuizen van Largo. “Making Memories” is het mooiste dat er is!

Hotspots

Nieuwe eethuisjes en kroegjes hebben we weer genoeg ontdekt afgelopen jaar. Natuurlijk blijven er favorieten hangen, zoals Het Wapen van Willemstad, Kaatmossel, Cornelis en JAQ. Mocht je nog meer adviezen willen, aarzel niet om een vraag aan ons te stellen. Zie ook mijn blog over JAQ waar we onlangs gegeten hebben.

Kruidvat

Kruidvat blijft een van mijn favoriete winkels als het gaat om make-up of andere kadootjes. Een prima winkel waar je voordelig boodschappen kunt doen!

Urtekram

Even tijd voor jezelf nemen, lekker badderen en uitwasemen, ik gebruik de lekkere producten van Urtekram. Met name “groene thee” lijn vind ik heerlijk.

Ik hoop dat ik jullie zo wat inspiratie heb kunnen geven. Je hebt nog de tijd, maar je kunt het maar in huis hebben voor de kerst!

X

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie