Largo: Even er gewoon tussen uit!

Largo

Even helemaal niets aan je hoofd…

Soms lijkt het plannen van een avondje uit met vrienden gewoon niet te lukken of anders drie maanden vooruit. Te gek voor woorden eigenlijk! Het lijkt wel of we het steeds drukker krijgen! Toen we bedachten dat we met onze dochters erop uit wilden trekken, was het zo gepiept. En wat hebben we genoten in het Zeeuwse Vlissingen in Urban Villa’s van Largo.

Als ik thuis blijf het weekend, dan kan ik mijn dagen zo voor jullie uitstippelen. Maar kort samengevat, ik ben gewoon twee dagen druk bezig. Een ontspan-moment zit er nauwelijks in, ja tussen de bedrijven door. Maar het is vaak hup dit en hup dat! Natuurijk doen we ’s avonds misschien wel iets gezelligs, maar overall zijn we gewoon druk… Dat verandert allemaal als je er gewoon een weekend, een midweek of een hele week tussenuit knijpt.

Je doet het veel te weinig. Maar na een lang weekend in Vlissingen besef je wel dat je dit vaker zou moeten doen. En de kosten zijn het hem eigenlijk niet eens! De Largo Urban Villa’s in Vlissingen zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit Vlissingen zit je zo in Goes (de winkelstad van Nederland 2019!) en Middelburg. Ook Knokke is aan te rijden. Maar, vanuit de Villa’s sta je met een trap omhoog zo op de boulevard en op het strand.

Largo heeft een reeks aan Villa’s die je kunt huren in Nederland, maar ook in het buitenland. Denk aan Ibiza of Cote D’Azur. Stuk voor stuk zien ze er prachtig uit. Mocht je nog geen plannen hebben dan zou ik zeker eens kijken op hun website. Ook in de wintermaanden is het heerlijk om er even tussen uit te zijn en in plaats van te gaan skiën, kun je ook denken aan een beetje voor-zomeren in het zuiden.

Ons weekend heeft mij in ieder geval veel gebracht, maar met name het gevoel dat je geleefd hebt. Het genieten van elkaar, van lekker eten, van even niets doen, maar ook van lekker uitwaaien. Voor ons is het zeker niet de laatste keer! Sterker nog we hebben geroepen dat we dit jaarlijks gaan herhalen, nu nog doen;)!

X

Largo
De Urban Villa’s van Largo op Strandpark Vlissingen
Largo
Onze Villa nummer 10!
Largo
De boulevard van Vlissingen

Largo

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie