Kerst: je voelt het dichterbij komen!

Hema

Het wordt een Vegan kerst met Hema!

De feestmaand is in aantocht en dat betekent dat er weer een hoop cadeautjes gekocht gaan worden. Beter gezegd: een hoop kadostress. Ik weet het soms echt niet meer, maar als je de Hema binnenloopt, vind je altijd wel iets voor ieder lid van het gezin. En naast het geven en krijgen van een mooi ingepakt pakje, wil je zelf ook goed voor de dag komen op het diner, borrel of feest. We hebben alvast een paar kadotips op een rijtje gezet al is het wel voor de dames!

Glitter: HEMA zorgt voor een milieuvriendelijke kerst dit jaar. De producten bevatten namelijk biologisch afbreekbare glitters. Alle kerstproducten van HEMA zijn 100% vegan. Het kerstassortiment is vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA of via hema.nl.

Shimmer: De Shimmer collectie bestaat uit een Shower Mousse, Body Lotion, Handcrème, Hand- & Body Wash en Peel Off Face Mask met granaatappel- en blauwe bessen extract. Verder nog Bath Tablets, Face Scrub, Eau de Toilette, Hair Dryer, Surprise Cracker & Glitter Spray. Alle producten bevatten biologisch afbreekbare glitters en hebben een warme houtachtige geur.

Hema

All in 1 glitz: Deze glittergel is te gebruiken als highlighter of oogschaduw of als als klein accent op je schouders of decolleté. De glitters zijn biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in de traditionele kerstkleuren goud, zilver en rood.

Hema

Highlighter brush, Shimmering face and body powder, Touch up glitter mascara: Om je make-up in stijl aan te brengen in de decembermaand heeft HEMA een kwast met glitters in het handvat.
De shimmering powder is de ultieme Kerst sparkle, accentueer je schouders, decolleté of gebruik het poeder als highlighter. De powder puff is verkrijgbaar in het goud en geeft een subtiele glans. Door het pompje is het makkelijk aan te brengen en wordt het gelijkmatig over de huid verdeelt.
De glitter mascara is een top coat voor over je normale mascara. Dit geeft je mascara een gouden glitter finish voor een extra sprankelende oogopslag en maakt je look extra feestelijk.

Hema

Beauty box en Surprise cracker: Een super cadeau om te geven en om te krijgen, een box vol beautyproducten als shower gel, body lotion en hand cream. Extra leuk je kunt de tubes zelf pimpen met bijgeleverde stickers.
De Christmas cracker is een Engelse traditie en tijdens veel kerstdiners een grote hit. Leg ze vóór de maaltijd naast het bestek. Traditiegetrouw openen twee mensen de cracker gelijktijdig; de inhoud is voor degene die het buisje in handen heeft wanneer een van de uiteinden losgerukt is. Zodra ie is open getrokken of gedraaid komt er een kleine verrassing uit, in dit geval een handcrème en vijl.

Brush set: Een zwart, leren toilettasje met vijf make-upkwasten.

Rudolph sheet mask of Polar bear sheet mask: Tot in de late uurtjes geborreld? Een sheet masker met komkommer en groene thee extract kalmeert en hydrateert de huid, zodat je huid weer straalt voor het volgende feestje.

All in one face palette: Het all in one face palette is een veelzijdig palette. Het palette is zo samengesteld dat de kleuren zowel als oogschaduw, blusher, highlighter en bronzer gebruikt kunnen worden. De poeders hebben een crèmige textuur en voelen hierdoor licht op de huid. De poeders zijn makkelijk op te bouwen en te blenden.

Spinning star en You are golden eye mask: Spin your B.A.E. around…Badbruis in de vorm van een ster. De goudkleurige hydrogel oogmaskers zijn verrijkt met aloë vera en hyaluronzuur. Het masker hydrateert de huid onder de ogen en geeft een frissere uitstraling

B.A.E. eye shadow clutch: Deze clutch vol oogschaduw, in trendy tinten, om een echte party look mee te creëren is in limited edition verkrijgbaar in twee varianten. Voor een warme look gebruik je het ‘Shine like the new year’ palette en ‘Party after midnight’ voor een coolere look. De oogschaduw is hoog gepigmenteerd en blend eenvoudig. Een perfect cadeau voor je lieve nicht, vriendin of buurmeisje.

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie