Kopenhagen verveelt echt nooit

Kopenhagen

Wat een prachtige stad is Kopenhagen!

Voor de derde keer gingen we Kopenhagen bezoeken en weer kwamen we tot de conclusie dat deze hoofdstad echt zo’n gave en prachtige stad is.

Ondanks dat we hier dus meerdere keren zijn geweest, hebben we attracties bezocht en dingen gedaan die we nog niet eerder hadden gedaan. We bezochten onder andere Tivoli, een heel bekend attractiepark voor jong en oud, maar deze keer geheel in de sfeer van Halloween. Het werd ons aangeraden. Ik zeg eerlijk dat ik blij ben dat ik het gezien heb, maar het meer iets voor jonge kinderen vind.

We boekten een stadstour met een gids, met aansluitend een boottocht over de grachten van Kopenhagen! Wat was dit geweldig. Misschien hadden we het onwijs getroffen met de twee gidsen. Het was vlot, met humor, niet te veel details en niet te lang. Je bleef zo bij de les! De boottocht met een prachtige grote sloep, voorzien van alle soorten drankjes (inclusief wijn), is echt een aanrader.

En wat heeft Kopenhagen een prachtige gebouwen, zowel oud als nieuw. De nieuwe gebouwen zijn echt opgetrokken onder prachtige architectuur. Fantastisch om zo te ontdekken. Ook de hippiewijk was nieuw voor ons, leuk om door te lopen.

Eten in Kopenhagen… Deze stad is van alles voorzien met zelfs twee sterrenrestaurants die staan in de top 10 all over de world! Noma hadden we al eens bezocht, dus kokkeriet werd het deze keer. De andere dagen hebben we ook heerlijk gegeten, maar dit was wel weer een speciale ervaring.

Genoeg te doen, te veel te vertellen. Als jullie vragen hebben, dan horen we het graag!

X

Kopenhagen Kopenhagen Kopenhagen Kopenhagen

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie