Rolling, rolling, rolling

Skin Roller

Skin Roller voor een strakkere huid

Lopen jullie ook vaak tegen het feit aan dat beauty producten of behandelingen zo duur zijn? De vraag is er dan ook waarom er niet iets tussen een normale huidverzorging en vaak dure, te dure ingewikkelde klinische behandelingen is. Ik kan jullie vertellen: dat is er!

Ik mocht de introductie bijwonen van Swiss Clinic waar hun vernieuwde Skin Roller werd gelanceerd. De roller is bij mij niet onbekend. Het is echt wel 10 jaar geleden dat ik dit een periode heel intensief heb volgehouden. En waarom ik het nu eigenlijk niet meer deed, kan ik niet zeggen. Het resultaat was namelijk echt te zien!

Het principe van de Skin Roller is eenvoudig: iedere avond 10 minuutjes vrijmaken om de huid te rollen en daarna te verzorgen. De roller is voorzien van een opzetstuk dat eenvoudig te vervangen is. Zo kun je de keuze maken tussen een roller van 0,2 mm of 0,5 mm. Als je het nog niet eerder gedaan hebt, raad ik aan om met de minder diepe te beginnen. Ik vond het namelijk niet pijnloos, het resultaat mag er uiteindelijk zijn.

Zorg ervoor dat je huid schoon is voor het gebruik van de roller, hygiëne is van vitaal belang! En vervang de naaldkop na 2 maanden bij regelmatig gebruik. Gebruik de roller niet wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft en gebruik hem ook niet als je open wondjes hebt. Gebruik de roller vijf dagen achter elkaar en laat de huid dan ook vijf dagen herstellen.

Wat doet het? Het vermindert acné littekens, lichte littekens, pigmentproblemen, rimpels, fijne lijnen, vergrote poriën en je krijgt een frisse huid. Na het rollen is de opname van een serum door de huid verhoogd met 300% na de behandeling dankzij de micronaaldjes. De Skin Roller zorgt ervoor dat je maximaal profiteert van je huidverzorgingsroutine en producten.

Door de roller iedere dag te gebruiken, creëer je je eigen “beauty clinic” thuis!

Skin roller

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie