Familiefun is zo belangrijk!

Herinneringen maken met “Familiefun”

Als de kinderen klein zijn, is het normaal dat je met elkaar bent en met elkaar uitstapjes onderneemt. Als ze groter worden, gaan ze steeds meer op zich zelf. In de pubertijd vinden ze het zelfs stom om met mama en papa op stap te zijn. Ik ervaar dat wanneer ze daar over heen zijn het weer super gezellig vinden om met ons op stap te gaan.

Toch kom je soms ideeën te kort om een leuk, creatief plan te bedenken. Het boek Familiefun helpt je daarbij en geeft je de gaafste ideeën om te gaan ondernemen met je gezin. Ik denk nog zo vaak terug aan ‘toen’! Ik zat van de week in het vliegtuig naast een jong gezin en kon alleen maar bedenken “ach ja zo ging het”. Wat was die tijd ook prachtig, zo mooi dat we daarop terug kunnen kijken.

Familiefun is een boek vol creatieve ideeën en activiteiten om samen met je gezin te doen. Een prachtig cadeauboek dat elk gezin zichzelf cadeau zou moeten doen. Marisa Hart geniet grote bekendheid met haar familieblog ‘Baby, Kind & Meer’. Zij laat in Familiefun op vrolijke en aanstekelijke wijze zien hoe je de leukste en creatiefste activiteiten met je gezin kunt bedenken en doen. Alle ideeën zijn met eenvoudige middelen en weinig inspanning te realiseren en zijn zonder al te veel voorbereiding spontaan tot uitvoering te brengen.

Tijd met je familie is waardevol en onbetaalbaar. Ervaar het plezier met een zelfgebouwd spookhuis in de kinderkamer, een ijssalon in de keuken, een tijdcapsule, piratenmiddag of een zelf geknutseld familiealbum. Familiefun biedt vele ideeën die niet alleen met je familie, maar ook tijdens kinderpartijtjes of met grootouders te doen zijn.

Familiefun

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie