Food Festival de Rollende Keukens, kijken jullie er ook naar uit?

Festivals

De Rollende Keukens is ieder jaar weer een topfeestje!

Van 29 mei t/m 2 juni wordt de Amsterdamse Westergasfabriek voor de twaalfde keer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Europa. Meer dan 110 zorgvuldig geselecteerde Rollende Keukens rollen het lange Hemelvaartsweekend naar het Westerpark voor dit gratis buurtfeest.

Durf te leven & eten!

Op de woensdag voor Hemelvaart zal de Kreeft zijn scharen spreiden en neerdalen op het gras van het manifestatieterrein. Jong, oud, uit de buurt of juist van ver: iedereen kan onder de zon of sterren weer genieten van ter plekke bereidde lekkernijen. Er is zoals altijd veel zorg besteed aan de selectie van (inter)nationale Rollende Keukens. Zo kan je verdwalen met een exotisch hapje uit de hand, ontspannen met een lekker bordje aan tafel, proosten met een speciaal biertje of interessant doen met een mooi glas wijn. Gedurende het hele Weekend verzorgen alle keukens en de vier podia live optredens, zodat ook iedere muzieksmaak volop aan bod komt.

Vertrouwd & Nieuw

Genoeg blijft na al die jaren bij het oude: de toegang is voor iedereen gratis, de kleurrijke barren werken nog altijd niet met muntjes (PIN ONLY!) en je aangeschafte glas blijft jouw souvenir. Maar er staat ook genoeg nieuws op het menu. In de historische circustent La Pilseria kan je dit jaar bij La Taqueria terecht voor verse maïstortilla’s met frisse vullingen. En in swingpaleis Club de Ville opent dit jaar Villa Verde. Een authentieke ‘trattoria vegetariana’ waar je bij een eigen tafeltje kan aanschuiven voor antipasti, houtovenpizza’s en pasta’s zónder dieren.

“Kortom, zin in een dagje Amsterdam? Laat dan komend (extra lange) Hemelvaartsweekend de dagelijkse realiteit voor wat die is en ontsnap naar het grootste buurtfeest van Amsterdam en omstreken!”

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie