Winter komt eraan, Boots uit de dozen

Boots

Eindelijk kunnen onze boots uit de kast!

Het is echt waar, de kou komt eraan! Eindelijk zeggen ze dat er zelfs sneeuw komt deze week! Nou, dan is het nu echt de tijd om onze boots uit de kast te halen. Lekker warm aankleden en de kou kan je niks doen toch?

Sneeuw maakt me ‘happy’, maar in het verkeer of op straat ook wel een beetje onzeker. Dat klinkt een beetje suf, ben zeker geen type dat snel bang is. Dat is het dus zeker niet. Het zijn meer de mensen om heen. Ik denk dan vaak “blijf lekker binnen, als je buiten zo loopt te stunten”. Zeker in het verkeer wanneer je mensen op de weg ineens dingen ziet doen met hun auto. Echt, die moeten ver van mij vandaan blijven haha.

Daarnaast ontbreekt het ook nog wel eens aan het ijs- en sneeuw vrijmaken van de stoep. En dan komt het natuurlijk wel op stevige, betrouwbare schoenen of boots aan. En waar kies je dan voor? Voor mij geldt als eerste warm en een stabiele zool. De wetenschap dat je warme voeten behoudt en stevig in je schoenen staat (letterlijk), geeft je zelfvertrouwen om met dit weer naar buiten te gaan.

Qua fashion vind ik overigens die hogere boots van Xsensible jouw totale outfit een sportiever imago geven. Draag je ze onder een skinny broek, dan staat staat dat super en is het zelfs grappig om een klein stukje van je gekleurde sokken er net iets bovenuit te laten komen. Deze boots zijn overigens super onder een lange rok met een dikke maillot en dikke trui. Dus ook dit weer leent zich ervoor om heerlijk trends neer te kunnen zetten.

Dus, gaan jullie ook genieten van de sneeuw?

Boots

Boots

Boots

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie