Het oog wil ook wat!

oog

Oog contact bij een eerste ontmoeting!

Praat je met iemand, zie je elkaar voor het eerst, het eerste dat er is, is oogcontact. Daarom is het verzorgen van de huid rondom ons oog zo belangrijk. Dat we ouder worden, daar mogen we allereerst enorm blij mee zijn. Het totaal voorkomen van rimpels is onmogelijk. Maar om de huid te verzorgen en te vechten tegen de tekenen van ouderdom, dat kunnen we wel!

Zowel ’s morgens als ’s avonds verzorg ik mijn totale gezicht met zorg. Ik vind dat ik oprecht kan zeggen met zorg, want het is best een heel ritueel! Dat het tijd kost, vind ik zelf ook niet altijd prettig. Er zijn wel eens momenten dat ik mijn bed zie en het liefst er zo wil in jumpen. Maar nee, eerst mijn gezicht, dat geeft me echt een gerust gevoel.

Het goed reinigen is allereerst belangrijk, dit ook ’s morgens en ’s avonds. Maar dan, wat smeren we erop? De tere huid rondom mijn ogen laat tegenwoordig wel zijn eerste rimpeltjes zien. Ook wallen en donkere kringen lijken steeds vaker op te doemen. Een keertje slecht slapen en bam, daar zijn de vochtophopingen weer! Het kruidvat biedt de oplossing met twee nieuwe producten.

In het assortiment van Kruidvat hebben ze een Q-10 crème met vitamine C. Deze crème belooft tekenen van vermoeidheid en de eerste rimpels te bestrijden. Dit is echt een heerlijke, zachte crème voor iedere dag. Maar ze hebben voor mij een geweldige uitvinding, namelijk het ‘instant effect Eye Serum’. Wanneer je een snelle goede look nodig hebt, je af wilt van wallen en donkere kringen, dan is dit de uitkomst. Na het douchen breng ik, wanneer het nodig is, deze ampul aan. Daarna ga ik mijn kleding klaar leggen en aantrekken. In twee minuten is deze ampul goed ingewerkt en kun je de rest van je make-up aan brengen. Dit is een echte aanrader.

Ik ben benieuwd wat jullie allemaal gebruiken en nog tips hebben!

X

Oog
Oogcreme voor dagelijkse verzorging
Oog
Instant eye serum: de snelle oplossing voor wallen en kringen
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie